Sharol R. Riedewald (Kaos): 3 leta invalid

Kaos (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
11. 6. 2013

Tik pred finalom šova Slovenija ima talent je do nas prišla pretresljiva in čustvena zgodba plesalca Sharola, člana skupine Kaos.

Skoraj neverjetno je, a svet je tako majhen, da soseda od sosede pozna nekoga, ki ima sorodnike na Nizozemskem, od koder je Sharol.

"Sharol je bil star 15 let, ko je s prijatelji šel v kino. Že takrat je bil lepotec, mlade punce so se ves čas ozirale za njim, a je bil nekoliko sramežljiv. Na poti iz kina se je zgrudil na tla in se ni več pobral. Prijatelji, ki so bili z njim, so bili v šoku. Sharol ni več mogel vstati, noge ga enostavno niso ubogale, bilo je grozno. Tako mlad fant, pa obsojen na invalidski voziček," nam pripoveduje znanka iz Nizozemske, ki pozna Sharolovo družino.

"Takoj, ko so fanta prinesli domov, je bila v hiši nepopisna žalost. Nihče ni vedel, kaj mu je, odpeljali so ga v bolnišnico in zdravniki so napovedali, da Sharol verjetno ne bo nikoli več hodil, saj naj bi imel prešibke kosti, da bi telo držale pokonci."

Pretresljivo življenjsko zgodbo lahko v celoti preberete v novi številki revije Nova.

Pred kratkim je Sharol odgovarjal na pet vročih vprašanj in med drugim razkril, kdaj je dobil prvi poljub in kakšna je njegova popolna ženska. Ne spreglejte: Kdo ga ne bi: Sharol Riedewald.