Si je Nino Ošlak pred brexitom še zadnjič ogledal London?

Si je Nino Ošlak pred brexitom še zadnjič ogledal London? (foto: Osebni album) Osebni album
5. 2. 2020

Glasbenik Nino Ošlak, ki bo ravno te dni izdal svež videospot za novo radijsko uspešnico A si za to, ki že osvaja radijske vrhove, se je pred dnevi vrnil iz Londona, kamor pa se ni odpravil sam.

In kaj je vzork da ga vedno znova in znova vleče na Otok? "V Londonu sem bil že sedemkrat. To mesto ima nek poseben čar, zato se tja rad vračam. Pravzaprav skoraj vsako leto enrkat grem tja. Morda tudi zato, ker imam tam prijatelja, kolega z glasbene akademije in otroštva, no, pa tudi bratranca. Z bratrancem imava vedno en cel dan rezerviran za druženje, da si vse poveva v živo, ker se pač drugače ne slišiva tako pogosto," je odgovoril Nino Ošlak, ki pa nam je v nadaljevanju pogovora še zaupal, da tokrat v Veliko Britanijo ni potoval sam, ampak s sestro Kajo.

"Tokrat je šla v London prvič z menoj moja mlajša sestra Kaja. Bila je navdušena, jaz pa zopet presenečen nad tem kako noro dobro obvlada angleščino. (smeh) Vse se je zmenila, še namesto mene. Sem prav užival. (smeh) Ogledala sva si vse glavne znamenitosti, obiskala pa sva tudi tri muzeje. Čeprav sva bila v Londonu samo tri dni, je bilo super in upam, da bova kmalu ponovila. Moram reči, da se zdaj, ko sva oba odrasla, s sestro super razumeva, medtem ko v otroštvu ... uf, takrat sva bila skregana na smrt. (smeh).Sestra je po več kot desetih letih zopet videla bratranca, to srečanje je bil zares nabito s čustvi," nam je pojasnil glasbenik, ki se bo v London še vrnil.

Priporočamo