Siddharta z novim komadom v Stožicah

Vir: Story
20. 2. 2011

Pred osmimi leti je Siddharta dvignila na noge Ljubljano z veličastnim koncertom na ljubljanskem stadionu. In zdaj bo to storila 18. junija na stadionu Stožice.

Fantje očitno držijo obljubo, saj so takrat oboževalcem obljubili, da se prihodnjič vidijo na novem stadionu. In zdaj se bo to tudi zgodilo. To bo tudi prvi glasbeni izvajalec, ki bo nastopil na tej novi pridobitvi mesta Ljubljane.

Se pa lahko Siddharta pohvali, da so po uspešnih sodelovanjih z izkušenimi glasbenimi producenti, kot so Dejan Radičevič, Peter Penko, Žare Pak in Ross Robinson, novo pesem s prihaja­jočega albuma Malishkada v celoti ustvarili sami. Snemanja so tako potekala v prostoru za vajo, postprodukcija pa v domačem studiu.

Takšen način dela je skupini omogočil še več ustvarjalne svobode in dodatno izkušnjo pri iskanju končne zvočne podobe pesmi. Čeprav je Siddharta tako posnela tudi tri dodatne nove skladbe, to še ne pomeni, da pri naslednjem projektu ne bo prišlo do ponovnega sodelovanja s katerim od priznanih producentskih imen.

Nova Story že v prodaji

Story