Simon Kos (The Biggest Loser): Najbolj je pogrešal svojo družino

Simon Kos (The Biggest Loser): Najbolj je pogrešal svojo družino (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Nova
12. 6. 2018

Simon Kos, ki je oče dveh majhnih otrok, ima težave z odvečnimi kilogrami že od mladih nog.

Ko je nekoč prišel v vrtec po hčerko in slišal, da deklico otroci zbadajo, ker je njen oče 'bajsek', se je odločil nekaj storiti. Sklenil je, da bo pred naslednjim prelomnim rojstnim dnem vzel vajeti v svoje roke. In res jih je, in sicer z eno samo željo, da bosta njegova otroka ob njem stala ponosno, brez kakršnih koli zadržkov glede videza.

"Ter da bosta ponosno lahko rekla, to je MOJ ATI," doda Simon, ki nam je še zaupal, da sta bila prav njegova dva sončka tista, ki sta ga najbolj pogrešala. In seveda tudi žena, ki pa tega pred otroki ni želela pokazati, da ne bi mislili, da je kaj narobe.

Ob prihodu domov so Simonu pripravili pravo dobrodošlici pri Pišek Baru na Lopati, kjer so tekle solze sreče. "Najprej sem zagledal moja dva škrata, ki sta bila šokirana, vesela, navdušena in hkrati objokana od veselja. Prav tako tudi žena, tašča kot tudi starši in pa moji najboljši prijatelji, ki sem jih res pogrešal. Vsi so bili presenečeni nad mojim videzom in mojo nemogočo izgubo kilogramov. Vsi so mi rekli, da sem čisto novi Simon! Videz se je res spremenil, osebnost pa naj ostane takšna, kot je bila. To so bili nasveti vseh, ki so me pričakali. Hvala vsem za tako lep sprejem," je strnil Simon, ki se bo v naslednjih dneh vpisal v fitnes in še naprej izgubljal kilograme.

Foto: Planet TV, osebni arhiv

Priporočamo