Simona Weiss preživlja težke čase

Simoni želimo veliko pozitivne energije in moči za premagovanje težke bolezni.
 (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Story
10. 10. 2015

Pevka Simona Weiss, ki se je pred nekaj leti umaknila z glasbenih odrov, trenutno preživlja težke čase. Razlog je bolezen, ki v današnjem svetu ne izbira, le udari in vzame. Veliko je tistih, ki se ji postavijo po robu in premagajo bolezen s kemoterapijami ali alternativnimi oblikami zdravljenja.

Simona se je od medijev in javnega življenja odmaknila že pred leti. V našem zadnjem pogovoru nam je zaupala, da je opravila diplomo na področju raziskovanja avtizma in Aspergerjevega sindroma. Študij je nadaljevala, kar ji je takrat vzelo precej prostega časa.

"Če imam kakšen prost trenutek, ga najraje preživim doma. Zelo lepo mi je bilo, ko sem se z otrokoma odpravila po gričkih, kjer smo uživali v čudoviti naravi," nam je zaupala Simona. "Glede vseh obveznosti mi je vsaka minuta dneva, ki je vedno prekratek, zelo dragocena, da sem v objemu svoje družine," je še takrat povedala Simona.

Simona in njena družina trenutno preživljata težko obdobje, saj Simona bije težko bitko z rakom.

Že nekaj časa so jo namreč srečevali na onkološkem inštitutu v Ljubljani. Kljub vsemu pa njena družina ostaja pozitivna in njen mož je povedal, da si želijo le to, da bi dobila čim več pozitivne energije tako od okolice kot od vseh, ki jo spremljajo. Ne želijo si senzacionalistične zgodbe, želijo si le pozitivne energije in pozitivnih misli, da bi čim prej premagala to bolezen. Po informaciji, ki je zaokrožila med slovensko javnostjo, so se oglasili številni, ki so ji izrekli svojo podporo in tople misli. Tudi na uredništvu revije Story ji želimo vse dobro in predvsem, da bo kmalu lahko znova v objemu svojih najdražjih preživljala skupne, tako dragocene trenutke.

Prijatelji ji stojijo ob strani

  • Rebeka Dremelj: "Življenje ni sestavljeno z vdihom, ampak iz trenutkov, ki jemljejo dih. Takih trenutkov je imela Simona ogromno in tudi nam, kot publiki jih je kar nekaj pričarala. V mislih sem z njo in ji želim, da bi nam tudi pri tej diagnozi s svojo voljo in energijo ter lepoto vzela dih ter premagala vse ovire tega sveta. Z ljubeznijo do nje in njene družine stiskam pesti."
  • Werner: "Resnično pretresen, žalosten ... Simona, želimo ti iz srca, da zmagaš bitko življenja ... Premalo se zavedamo, da danes si, jutri te ni ... Zato briga vas, kaj bo jutri, danes povejte vse, kar vam leži na duši, in delajte to, kar vas osrečuje. S tabo sem začel svojo pot v Sloveniji in vesel bi bil, če še kdaj ... skupaj ..."
Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story40/2015

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 40/2015

Story 40/2015, od 01. 10. 2015