Simona Weiss je zaspala v moževem objemu

2. 1. 2016

Dva dni pred božičem se je nekaj sto ljudi na ljubljanskih Žalah še zadnjič poslovilo od kraljice ljudskih src Simone Weiss, ki je po nekaj mesecih bolehanja za rakom na ledvicah izgubila boj z boleznijo.

Med tistimi, ki so 52-letno pevko pospremili na njeni zadnji poti, so bili seveda znani slovenski in tudi hrvaški pevci, s katerimi je v svoji bogati karieri nanizala številne uspešnice. V črnino so se tako zavili Tanja Žagar, Saša Lendero, Werner, Zlatko Dobrič in drugi. Za enega najbolj ganljivih trenutkov je poskrbela starosta hrvaške glasbene scene Tereza Kesovija, ki je kljub zadrževanju solz zapela operno arijo Ave Maria, z glasbo pa se je žalosten dogodek seveda tudi končal. Namreč po tem, ko se je sprevod odpravil od mrliške vežice do mesta njenega zadnjega počitka in so žaro položili v grob, je na Žalah odmevala Simonina uspešnica Sonce mojih dni v izvedbi kvarteta glasbenikov.

Čeprav strta družina ni mogla zadrževati čustev, pa se je pevcem pri zadnjih verzih pridružil Simonin mož Goran Šarac, ki je svoji ženi celotno obdobje zdravljenja vlival moč in upanje.

Eden izmed govornikov je z zbranimi delil Simonine zadnje trenutke, ki jih je preživela v družbi sinov Simona in Reneja, srečna in pomirjena, preden je za vedno zaspala v moževem objemu.

Značke: Simona Weiss

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri