Simpatična Nataša Kirn 20 let po prvem šovu Sanjski moški: "Po sodelovanju v resničnostnem šovu dobiš kar debelo kožo"

Simpatična Nataša Kirn 20 let po prvem šovu Sanjski moški: "Po sodelovanju v resničnostnem šovu dobiš kar debelo kožo" (foto: Foto: Nataša Kirn) Foto: Nataša Kirn
Vir: Story
18. 4. 2021

Od prvega šova Sanjski moški je minilo že 20 let!

Takrat je bil predmet poželenja Damir Alidžanovič. Z Natašo Kirn sta takrat postala prvi sanjski par in njuna ljubezen je cvetela tudi, ko so kamere prenehale snemati.

S svojo ljubeznijo sta nam že takrat potrdila, da je pravega partnerja lahko najti tudi pred kamerami in velikim občinstvom. Pa je to res ali je vse zrežirano? Vprašanje je še kako aktualno, s to razliko, da je v današnjem času ljubezen veliko lažje najti tudi na svetovnem spletu. Je torej letos nov sanjski moški v dobrem položaju, da najde ljubezen svojega življenja na televiziji? Kmalu bomo izvedeli odgovor na naše vprašanje, saj letošnjo pomlad na Pop TV prihaja prva oddaja z novim sanjskim moškim Gregorjem Čeglajem.

Nataša Kirn

Damir in Nataša sta se zaljubila prek resničnostnega šova, ki so ga prvič predvajali čez lužo. Po zgledu prve sezone šova The Bachelor (op. p. Sanjski moški) iz leta 2002 je leta 2004 na naše male zaslone prišla tudi prva slovenska različica, ki so jo gledalci prav tako dobro sprejeli.

Ljubezen, ki se je rodila med Alexom Michaelom in izbranko Amando Mars, se je sicer nadaljevala tudi po zaključku šova, a ni trajala dolgo. Relativno uspešno pa sta se borila Damir in Nataša, saj je njuna ljubezen ugasnila šele tri leta po zaključku oddaje Sanjski moški. "Počutim se staro," v smehu pove energična Nataša, ki ne more verjeti, da res mineva že 20 let od tega, ko se je udeležila resničnostnega šova Sanjski moški.

"Počutim se, kot da bi se to zgodilo včeraj. Ko le pogledam svoj EMŠO, mi ta pove, da je vseeno minilo malo več. Leta povedo svoje." Ko se je prijavila na oddajo, je bila še mlado dekle, v rosnih dvajsetih, čeprav se danes, malo pred dopolnjenim 40. letom, počuti mladostno.

"Ko pogledaš, da je že toliko let minilo od tega, začneš razmišljati, da res nismo več tako mladi," odgovori Nataša. Simpatična mamica se spominja, da pri 22 letih ni razmišljala, kaj vse bo medijska pozornost potegnila iz njene preteklosti in kakšna bo njena prihodnost. Dandanes se za kaj takega ne bi odločila, ker je njeno življenje zdaj povsem drugačno, usmerjena na družino. "Oddaja mi je prinesla veliko lepega, a je za seboj potegnila tudi slabe stvari. Lahko rečem, da po sodelovanju v resničnostnem šovu dobiš kar debelo kožo, predvsem kar se zlobnih jezikov tiče," pojasni in doda, da dekletom, ki so se tokrat prijavila na Sanjskega moškega, svetuje, naj si ne jemljejo vsega k srcu.

"Mediji se bodo razpisali o dobrem in slabem, ven lahko pridejo tudi izmišljotine. Naj jih to ne prizadene tako, kot je mene na začetku. Iz izkušenj lahko povem, da tudi to mine in da se pozneje v življenju takšnim stvarem smejiš. Vse je del šova," pove in doda, da naj ostanejo pristne in iskrene. "Na to izkušnjo imam lep spomin in moram priznati, da se še danes velikokrat norčujemo na moj račun". Po njenem zagotovilu dekleta čaka lepa izkušnja, dodaja pa, da je danes, ko so družabna omrežja na vrhuncu delovanja, precej drugače kot takrat.

"Takrat je bilo drugače to, da se je oddaja predvajala zgolj na televiziji, o tem pa so pisali časopisi. Drugih objav ni bilo. Zdaj pa si lahko, če si pameten, delaš tudi dobro reklamo. Če k temu pristopiš premišljeno, se lahko odlično spromoviraš, kar je lahko tudi odlična odskočna deska, če jo znaš potem tudi dobro izkoristiti." Nataša se spominja, da je bilo takrat med dekleti, ki so se borile za naklonjenost Sanjskega moškega, čutiti zavist, pretiranega rivalstva pa ne, saj so bile vse bolj ali manj zadržane.

Gledalci tovrstnih resničnostnih šovov se vsekakor sprašujemo, ali je ljubezen pred kamerami sploh pristna ali je vse le del scenarija. "Nisem pričakovala, da se bom zaljubila, a na koncu se je najino poznanstvo razvilo v zvezo," pove Nataša, ki ne zna predvideti, ali bo tako tudi v tokratnem šovu, saj se dekleta prijavljajo iz različnih razlogov, ki so lahko povezani tudi s samo promocijo. "Ne vem, ali se bodo razvila pristna čustva. Sama sem se prijavila brez večjih pričakovanj in še manj sem pričakovala, da se bom res zaljubila. Vsekakor upam, da bo Gregor našel ljubezen svojega življenja in naredil čim več malih Čegaljčkov."

Z Damirjem sicer ni v stiku, ve zgolj to, da živi nekje v tujini s svojo boljšo polovico, vendar pa pravi, da bi se prav gotovo z njim lahko dobila na kavi, saj sta načeloma v dobrih odnosih, čeprav se že zelo dolgo nista slišala ali videla. "Nisem vedela, v kaj se spuščam, ko sem se prijavila na oddajo, tako kot nisem pričakovala, da me bo ljubezen pripeljala z Obale v Ljubljano" doda Nataša, ki živi idilično družinsko življenje s partnerjem in njunim desetmesečnim Galom. "Onadva sta moji največji ljubezni," pove Nataša.

Nataša ima v domačem arhivu spravljeni dve oddaji, prvo in zadnjo, ki ju čuva, da bi nekoč lahko posnetke pokazala svojim otrokom. Spomni pa se dogodka, zaradi katerega je dobila od poveljnika vojske kar velik opomin. "Skozi pogovor sem se v eni izmed oddaj zapletla z Damirjem in izletela mi je beseda “k..c gleda". To je takrat slišal moj poveljnik, in ko sem prišla v službo, sem morala takoj na zagovor. Rekel je, da sem vojakinja 24 ur in da to ni primerno obnašanje."

Napisala: Manja Plešnar // Fotografije: Osebni Arhiv

Nova Story že v prodaji

Story