Simpatični vremenar Robert Erjavec s tem priznanjem presenetil številne, tega nihče ni pričakoval!

7. 4. 2023
Deli
Simpatični vremenar Robert Erjavec s tem priznanjem presenetil številne, tega nihče ni pričakoval! (foto: Igor Zaplatil)
Igor Zaplatil

Je star znanec malih ekranov, na katerih ga gledalci spremljajo že več kot četrt stoletja.

Marsikdo pri poročilih budno čaka vremensko napoved - te informacije so pomembne, saj nihče ne mara kakšnih vremenskih presenečenj na poti v službo ali po opravkih. Na POP TV-ju jih med drugim podaja vremenar Robert Erjavec, ki svoje delo opravlja že več kot 25 let. V krajšem posnetku, ki so ga objavili na Instagram profilu omenjene televizijske hiše pa je razkril nekaj nepričakovanega, kar je mnoge pustilo brez besed.

Preberite še: Saša Lendero zdaj o ločitvi povedala tisto, kar je dolgo časa ostalo zamolčano, a je vse zanimalo

Dejal je, da je čudovito biti del takšne ekipe, s kakršno dela, potem pa dodal: "Predvsem zato, ker sam sploh nisem nikoli hotel delati na televiziji. In kaj se je zgodilo? Toliko let sem že tukaj, da sem celo starejši od marsikaterega mlajšega sodelavca. In to je čar te naše hiše, da imamo tudi mlade ljudi, ki bogatijo," je bil iskren Robert.

Morda vas še zanima: Delovna akcija: Uf, zdaj se je oglasila še Tomasova babica in ni imela lepih besed za njegovo mamo Suzano

No, za nekoga, ki si ni želel delati na televiziji, je naredil zavidanja vredno kariero. In če smemo dodati: delo mu gre odlično od rok. Pozna se mu televizijska kilometrina, ki jo je pridobil z leti in postal pravi obraz televizijske hiše. Ob posnetku so pripisali, da je eno najbolj pogostih vprašanj, ki jih Robert sliši: Kakšno bo vreme? In na to ima vedno odgovor. Zase pa pravi, da ga še najbolje opiše vremenski pojav: "Sem kot strela z jasnega neba!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by POP TV (@poptvprogram)

  • Morda bi vas še zanimalo: Našega nekdanjega predsednika Boruta Pahorja spoznavamo v novi luči - v svojem prvem podkastu razkriva zgodbo 21-letnega dekleta, za katero so hude življenjske preizkušnje. Gre za Korino Korper iz Maribora. Izgubila je očeta, nato pa je skupaj s svojo mamo zmagala v boju proti raku. Njena pot je bila zahtevna - a je pokazala in dokazala, da je velika borka. Več boste izvedeli v spodnjem posnetku, vabljeni k ogledu.