Sin Alenke in Jureta Koširja je zdaj že pravi mladenič, samo poglejte ga! Komu je bolj podoben?

Sin Alenke in Jureta Koširja je zdaj že pravi mladenič, samo poglejte ga! Komu je bolj podoben? (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
16. 6. 2022

Oba sta ponosna na svoje otroke - in to upravičeno!

Čeprav sta se Alenka in Jure Košir že pred časom razšla, sta svojim otrokom prava vzornika. Ko gre za rojstne dneve in druge pomembne življenjske jubileje, vedno stopita skupaj in jih proslavita v družbi svojih otrok.

Drugi mož Marte Kos je TA postavni Švicar in je pravi gospod, samo poglejte ga

Tudi pred kraktim je bilo tako, ko je imel njun sin Jalen valeto. Zaključil je osnovno šolo, njegova starša pa sta pokala od ponosa! Oba sta namreč na svojih Instagram profilih objavila prikupne in simpatične prizore, ki so nastali ob tej priložnosti.

Tako je Jure objavil tri slike (ogledate si jih lahko, če podrsate na desno puščico). "Kakšno razliko naredi devet let. Jalen Košir - 1. šolski dan - valeta," je ob tem zapisal Jure. S slik je razvidno, da bo Jalen prav kmalu tako visok kot njegov očka. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_)

Tudi Alenka je ponosno pokazala svoje otroke in partnerja. "9 let nazaj si skočil (dobesedno) v 1. razred osnovne šole...danes pa valeta RTM ⭐ valeta 4/5. A se vam tudi zdi, da otroci rastejo prehitro?," je zapisala ponosna mama.

No, nam se zdi, da je Jalen podoben obema - tako mami kot očetu. Kaj pa pravite vi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alenka Košir (@vformizalenkokosir)