Sin Boštjana Romiha je zdaj že tako velik, izjemno je podoben svojemu postavnemu očetu, ki je ponosen nanj

12. 12. 2022
Deli
UŽIVA V DELU 
Voditelj oddaje Boštjan Romih poudarja, da oddaja ostaja zvesta najvišjim vizualnim merilom. (foto: Mateja Jurdovič Potočnik)
Mateja Jurdovič Potočnik

Vsak starš dobro ve, da otroštvo hitro mine in da njihovi največji zakladi hitro odraščajo.

Pri tem ni nobena izjema niti naš znani voditelj Boštjan Romih, ki ima s svojo srčno izbranko Laro tri otroke - dve hčerki, Roso in Lilo, ter sina Dana. Voditelj ne skriva dejstva, da mu njegova družina pomeni ogromno. Otrok v javnosti ne izpostavlja preveč, tu pa tam na družbenih omrežjih objavi kakšen prizor iz njihovega vsakdana. Zdaj pa je naredil izjemo in se s sinom Danom postavil pred objektiv za revijo Jana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revija Jana (@revijajana)

Podobnost med očetom in sinom je res zelo očitna, tako kot še eno dejstvo: naklonjenost in ljubezen, ki ju čutita drug do drugega. Dan je zdaj že pravi mladi fant, ki je že globoko v najstništvu. Pred štirimi leti je njegov oče ob Danovem rojstnem dnevu objavil tako voščilo: ''Ta veseli Dan! Poseben Dan. Čudovit Dan. Danes je točno 11 let, odkar so tekle solze sreče ob rojstvu tegale manekena, našega Dana. Dragi moj @doberdan, ostani naše družinsko sonce, hvala za tvoje ljubeče srce in navihano zvedavost, ki te lahko popelje kamor koli. Glasba te ljubi in morda bo tvoja pot med ritmi, harmonijami in rimami, v vsakem primeru ti želim, da vedno in povsod najdeš good vibe! Hvala, ker mi nastavljaš ogledalo in imaš veliko potrpljenja z očetom, ki včasih pozabi, koliko časa je šele on potreboval, da se je v življenju kaj naučil. Sine moj, ljubim te, vse najboljše."

Od takrat pa do danes je Dan kar precej zrastel in je še bolj podoben svojemu očetu, se vam ne zdi? Vsekakor je zelo lepo, da se tako dobro razumeta in da mu je Boštjan vedno ob strani.