Sin Daše Podržaj na modni brvi

Sin Daše Podržaj na modni brvi (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Nova
24. 9. 2018

Vidna slovenska manekenka Daša Podržaj je bila pred dnevi na eni od modnih slovenskih revij presrečna, saj je za nekaj trenutkov v vlogi otroškega manekena videla tudi svojega sina Krisa.

Nam je iz prve roke razkrila vse občutke matere ob pogledu na svojega otroka, ki se je na modni brvi za prvič odlično predstavil kot model.

"S sinom Krisom sva se udeležila modne revije v sklopu otroškega festivala Minimanija v Mariboru. Festival je bil odlično organiziran in dogajanja za najmlajše ni manjkalo. Kot maneken je bil z mano na revijo povabljen tudi moj Kris. Zanj je bila to prva modna revija in menim, da se je za prvič v vlogi manekena odlično znašel, čeprav je imel malo težav pri koreografiji," v smehu razkrije Daša in doda: "Celoten nastop je začinil z dobro mero simpatičnosti, tako da mislim, da mu gledalci niso zamerili kakšnega pozabljenega koraka. Pravi, da mu je bila izkušnja super, zato verjamem, da bova v prihodnosti še na kakšni reviji nastopila skupaj. Kot mamica sem nanj neizmerno ponosna in vesela, da sva oba skupaj lahko nastopila na tem čudovitem otroškem dogodku."

Fotografije: osebni arhiv

Priporočamo