S sinom Helene Blagne je danes takole, sama pa je jasno dala do znanja, kaj si misli o vsem skupaj

10. 1. 2024
Deli
S sinom Helene Blagne je danes takole, sama pa je jasno dala do znanja, kaj si misli o vsem skupaj (foto: Facebook/Poletna noč/Darja Štravs Tisu & Mediaspeed)
Facebook/Poletna noč/Darja Štravs Tisu & Mediaspeed

Naša pevska diva ima edinca, ki mu je ves čas stala ob strani in ga podpirala.

Pevka Helena Blagne žanje uspeh za uspehom - poleg tega, da nastopa, mlade in nadarjene uči petja in jih vodi na njihovi pevski poti. Vedno ima veliko dela in nekako ji uspeva živeti uravnoteženo življenje. Sama dobro ve, da si mora občasno vzeti čas samo zase, zato se običajno pozimi odpravi v tople kraje, kjer si dodobra spočije.

A Helena ni samo pevka, je tudi predana mama svojemu sinu Kristijanu, na katerega je upravičeno ponosna. Odrasel je v mladega moškega, ki stopa po svoji karierni poti - in sicer v tujini. Uspešno je končal gimnazijo, nato pa se je odločil, da bo študiral pravo na ljubljanski pravni fakulteti.

Študij je zaključil z odliko, podelili so mu tudi zlato priznanje. Po poročanju revije Suzy je dobil ponudbo iz znane odvetniške pisarne Čeferin, kjer bi lahko opravljal prakso. Sam pa se je odločil drugače - odpravil se je na študentsko izmenjavo v Lizbono, tam ga je pred časom obiskala tudi njegova mama Helena in nekaj časa preživela v njegovi družbi.

Kot še poroča omenjena revija, je Kristijan zdaj član Ženevskega kluba in pravniškega senata. Svojo magistrsko nalogo pa pripravlja v Rimu, kamor ga je povabil slovenski veleposlanik v Italiji Matjaž Longar. Mladi pravnik je namreč že pokazal velik potencial, so že zapisali v Suzy.

Seveda njegova mama Helena ne bi mogla biti bolj ponosna, očitno je bila njena vzgoja še kako pravilna. Sama je sina v Rimu že večkrat obiskala, tudi na svojem Instagram profilu je pred časom delila prizor, ki to dokazuje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Blagne (@helenablagne)

Sicer pa je Helena zdaj še polno zaposlena s svojimi delovnimi obveznostmi, a se zagotovo veseli, saj je napovedala, da bo konec februarja odpotovala na dopust. Nedavno je gostovala na Radiu Aktual in voditelju Klemnu Bunderli zaupala vse skupaj - tudi to, kam se bo odpravila na dopust.

"Grem konec februarja in me dva meseca ni," so se glasile besede naše pevke. No, do takrat jo čaka še kar nekaj nastopov, tako da ji bo oddih prišel še kako prav. Šla bo na dopust na Tajsko, potem pa se bo podala še v Avstralijo. Tam ima za Prešernov praznik koncert. Sicer bo Helena deželo "down under" obiskala že desetič.

Preberite še:

Tanja Žagar končno razkrila tisto, kar so številni doslej ugibali, tako pa je izpeljala vse skupaj

Poglejte si, kdo počiva v naročju Luke Dončića, prizor pove več kot tisoč besed

Bonus video: 40 let v zakulisju glasbenih zvezd: spoznajte fotografa, ki se je družil s Stonesi in z Amy Winehouse spravil v jok ves svet

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu