Sin Ivice Vergan iskreno o mami!

Sin Ivice Vergan iskreno o mami! (foto: Alpe) Alpe
Vir: Nova
26. 3. 2018

V letošnjem plesnem šovu Zvezde plešejo primorske barve zastopa poskočna in nadvse simpatična Primorka Ivica Vergan s Plavij pri Kopru, ki je širni Sloveniji poznana kot nepogrešljivi člen odličnega primorskega ansambla Primorski fantje.

Energična Primorka je s polno mero pozitivne energije že v prvi plesni oddaji skozi predstavitev pokazala, da se bo trudila do konca. Nam je pred dnevi uspelo v Kopru ujeti njenega sina, glasbenika Maksima Vergana, ki nam je iz prve roke razkril pogled na svojo mamo Ivico, ki se po novem ogreva še za ples.

Sin iskreno o mami!

"Moja mama nima zastonj nadimka Supernona. Energična in polna dobre volje poleg družine in nastopov najde čas tudi za vrtnarjenje, šivanje, polaganje ploščic in kuhanje odličnih domačih dobrot. Pravzaprav si drugačnega življenja z njo sploh ne morem predstavljati. A ena želja je vedno ostala neizpolnjena – ples. Ko se je pojavila priložnost, da bi sodelovala v tem šovu, ni pomislila dvakrat. In prav je tako! Zakaj pa ne? Dokler ima človek voljo in energijo, premaga vse. Kot sin jo bom z veseljem spremljal prek malih zaslonov in navijal zanjo, saj vem, da se bo vsake plesne naloge lotila zelo resno in vložila polno mero energije in volje," nam razkrije Maksim, ki z veseljem doda, da bodo nedelje za nekaj časa pri družini Vergan res plesno obarvane. 

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Alpe, osebni arhiv