Sin Rosvite Pesek s soprogo Nastjo iskreno odgovarjal na vprašanja o zvezi in poroki: Na prvem zmenku ni razkril svoje prave starosti!

Sin Rosvite Pesek s soprogo Nastjo iskreno odgovarjal na vprašanja o zvezi in poroki: Na prvem zmenku ni razkril svoje prave starosti! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
3. 7. 2020

Filip Pesek in Nastja Kramar sta pred kratkim stopila pred oltar in si obljubila zvestobo.

Kmalu po poroki sta odpotovala na poročno potovanje, za destinacijo pa sta si izbrala Črno goro. Od tam sta se oglasila preko družbenega omrežja in odgovarjala na vprašanja sledilcev.

Tako sta razkrila, da sta pred poroko bila skupaj dve leti. Ker so ju spraševali, koliko sta odštela za poroko, sta dejala, da sta odštela za polovico več, kot sta načrtovala. "Poroka je draga stvar," je med drugim ugotovil Filip.

Njegova Nastja pa je razkrila, kašni so bili njuni začetki. Filip je imel takrat, ko sta se spoznala, 23 let. Vedel je, da je Nastja od njega starejša skoraj sedem let. Strah ga je bilo, da bi jo taka razlika v letih motila, zato ji je na prvem zmenku dejal, da bo kmalu dopolnil 25 let.

Več boste izvedeli v posnetku, saj sta bila mlada zakonca precej iskrena o svoji zvezi in sami poroki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

, porocnem potovanju in ostalih stvareh v zivo iz Crne Gore😊

A post shared by Malinca Nastja (@malincanastja) on