Sin Zorana Predina gre po očetovih stopinjah

Žiga Predin (foto: Facebook/ziga.predin) Facebook/ziga.predin
Vir: Story
19. 12. 2013

Zoranovi otroci imajo glasbo že v genih in po očetovih stopinjah stopa tudi drugi najmlajši sin Žiga.

V nasprotju z očetom ga bolj kot petje zanima igranje kitare, na njegovo veliko željo pa mu je oče priskrbel najboljšega učitelja - Jureta Golobiča, sicer člana skupin CoverLover, EvilEve in Anavrin.

Zoran o Juretu govori v samih presežnikih: "Jure Golobič je nedvomno eden od najboljših kitaristov, s katerimi sem sodeloval, in lahko mi verjamete, da teh ni bilo malo. Z glasbenim okusom in poznavanjem glasbene zgodovine različnih žanrov je nedvomno naredil korak naprej. Je eden od redkih, ki zna ustvariti zvok, ki ga avtorji in producenti v svojih glavah samo slišimo."

Jure Golobič

Kitarist z diplomo iz ekonomije je kilometrino začel nabirati v spremljevalni skupini Omarja Naberja, kasneje pa se je izpopolnjeval v Los Angelesu (Musician Institute v Hollywoodu, op. a.), kjer se je učil od najboljših svetovnih kitaristov.

Jure z veseljem poučuje kitaro, in če je verjeti njegovim 'učencem', je eden od najboljših mentorjev pri nas. Če vas je ali vas bo kdaj zamikalo igranje kitare, preverite njegovo spletno stran www.ucenje-kitare.com.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 52/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 52/2013

Story Story 52/2013, od 18. 12. 2013