Sinček Iris Mulej je pravi mali korenjak, poglejte si njen ponos

Sinček Iris Mulej je pravi mali korenjak, poglejte si njen ponos (foto: Metka Majcen) Metka Majcen
9. 7. 2020

Manekenka in podjetnica ne skriva dejstva, da je izjemno ponosna na svojo družino.

Njen sin Arron je že pravi mali zapeljivec, ki je 21. maja upihnil prvo rojstnodnevno svečko.

Iris rada fotografira svoja otroka, kar je razkrila tudi svojim sledilcem: "Včasih zgubim res enega časa, da se odločim katera slika mi je bolj všeč, ker ko slikam otroka, meni sta na vseh tok kjut. Potem se mi pa nabira na tisoče skoraj enakih fotk na telefonu in vsakič, ko mi telefon kaj zašteka se mi Admir smeji, da je to ker imam gor miljon fotk od otrok."

No, to dovolj zgovorno priča o njeni skrbnosti in privrženosti družini, kajne? Občasno tudi razveseli svoje oboževalce in objavi kakšno prisrčno sliko. Tokrat je pokazala malega Arrona, ki je nadvse očarljiv in radovedno zre v svet. Nič čudnega ni, da se je ob pogledu nanj marsikdo čisto raznežil, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💐👶🏻𝑊ℎ𝑖𝑐ℎ 𝑜𝑛𝑒 𝑖𝑠 𝑦𝑜𝑢𝑟 𝑓𝑎𝑣𝑜𝑟𝑖𝑡𝑒? • Včasih zgubim res enega časa, da se odločim katera slika mi je bolj všeč, ker ko slikam otroka, meni sta na vseh tok kjut 🙈🥰😅 Potem se mi pa nabira na tisoče skoraj enakih fotk na telefonu in vsakič, ko mi telefon kaj zašteka se mi Admir smeji, da je to ker imam gor miljon fotk od otrok🙈😬😅🤷🏻‍♀️ Kako pa vi kaj hendlate to zadevo s telefonskim polnilnikom?😬😬 • • • • • #cutebabyboys #mamaandbabyboy #whitebedroom #whiteinteriors #flowerbouquets

A post shared by 𝙄𝙍𝙄𝙎 𝙈𝙐𝙇𝙀𝙅 ❤️ 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 & 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 (@free_spirit_mama) on