Siniša Andjelkovič in Josip Iličič sta hvaležna svojemu vzgojitelju NK Triglav Kranj

Siniša Andjelkovič in Josip Iličič sta hvaležna svojemu vzgojitelju NK Triglav Kranj (foto: NK Triglav Kranj) NK Triglav Kranj
8. 1. 2018

Nogometaša, ki sicer res, da ne igrata več za slovenske drese, sta pa zato toliko bolj ponosna na svoja prva kluba, ki sta ju očitno zelo dobro strenirala.

Siniša Andjelkovič s sinom in Siniša Brkič, športni direktor NK Triglav Kranj

Za praznični čas sta se tako Siniša in Josip, nekdanja reprezentanta in otroka NK Triglav Kranj spomnila na svoje korenine. Orli, triglavski nogometni klub je praznični čas namenil druženju s svojimi »varovanci«, ki so se prebili na uspešne nogometne pozicije v tujini. Siniša Andjelkovič (danes nogometaš italijanske Venezie) je tako s sinom obiskal klub, ki ga je več kot očitno dobro prirpavil. Da je Siniša tako uspel, je tudi ena večjih potrditev kranjskemu klubu za uspešno akademijo, ki je ena boljših v Sloveniji. Nov dokaz za to so dobili tudi v minuli sezoni, ko je mladinska ekipa Triglava osvojila naslov državnega prvaka.

Klub lahko spremljamo tudi v Prvi ligi Telekom Slovenije (prenosi na Šport TV). "Stena slavnih dresov" je že zelo lepo polna, za najnovejšo pridobitev je med drugim poskrbel tudi Josip Iličič, ki je poslal novopečeni dres italijanske Atalante.

Fotografija 1: Siniša Andjelkovič s sinom in Siniša Brkič, športni direktor NK Triglav Kranj (arhiv NK Triglav Kranj)

Priporočamo