SIT: Razkrito, kdo je v resnici zapel pesem o kanticah na Talentih

19. 10. 2023
Deli
SIT: Razkrito, kdo je v resnici zapel pesem o kanticah na Talentih (foto: Voyo/Posnetek zaslona)
Voyo/Posnetek zaslona

V zadnji oddaji šova Slovenija ima talent je bila veliko presenečenje za žirante točka o kanticah in smeteh. 

Vas zanima, kdo je v resnici pel med nastopom Petra Polesa in Saša Stareta? Tako žirante kot tudi gledalce je v zadnji oddaji šova Slovenija ima talent presenetila točka, v kateri so nastopile kante za smeti. Dva nastopajoča, zamaskirana v kantah, sta odpela besedilo na pesem Čebelarja, nato pa še zarapala.

Številni niso vedeli, da se Sandra Auer bori s to boleznijo in z njo je zdaj tako

Žiranti so bili navdušeni, Ana Klašnja in Marjetka Vovk sta nastop nagradili z da, a ker sta bila Lado Bizovičar in Andrej Škufca drugačnega mnenja, se točka ni uvrstila naprej. Po razglasitvi pa sta obraza v kantah pokazala, kdo sta in vse presenetila. V točki sta namreč nastopila voditelja Peter Poles in Sašo Stare.

Voyo/Posnetek zaslona

Da žiranti resnično niso vedeli za nastop, so za njena.si potrdili s POP TV-ja. »Pisca besedil, pevca in raperja ter kanti za smeti sta Sašo in Pero! Tako nekako bi lahko povzeli. Avtorja besedila in izvajalca sta namreč kar Sašo in Pero. Pero je napisal besedilo na Čebelarja, Sašo pa na rap del.

Ana Klašnja razkrila nekaj, na kar številni ne bi pomislili, to je res zelo naporno in zahteva veliko

"So pa priprave na točko potekale v res ozki ekipi in strogi tajnosti, da smo lahko presenetili žirante."  Razkrili so tudi, kdo je posodil ženski glas: "Zapela pa je tudi naša sodelavka, kreativna producentka Suzana Maršič, ki je najbolj zaslužna za to, da je pesem izpadla na koncu tako, kot ste jo slišali na avdicijah."

BONUS VIDEO: Karel Gržan: Kdo Slovenci sploh smo? Raziskovanje Jurkloštra in megalitov

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk