Škandal: Denis Malačič (favorit za mistra) odstopil!

Denis Malačič (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
Vir: Nova
6. 5. 2013

Letošnje leto se je na tekmovanje za slovenskega predstavnika za uradno najbolj postavnega moškega na svetu prijavil maneken, voditelj in radijski moderator Denis Malačič.

S svojo odločitvijo je vzbudil pozornost in tako naredil dodatno reklamo tako za organizacijo Mistra Slovenije kot tudi zase. Ko se je razvedelo, da je med kandidati in da mu nekateri napovedujejo tudi finale, je zaradi njegove medijske prepoznavnosti to bilo logično. Potem pa ...

Tik pred pravkar zaključenim polfinalom pa popolni zasuk. Do nas je namreč pricurljalo, da ga ni več med tekmovalci. In to ne zaradi izpada. Čeprav najbolj znan obraz med tekmovalci, se je odločil odstopiti iz nadaljnjega tekmovanja. In številni s(m)o se seveda vprašali, zakaj.

Med opravljivci in poznavalci slovenske estradne scene je dodatno pozornost vzbudilo, da nihče od vpletenih ni prav zgovoren. Še posebej, ker je tekmovanje medijsko zares dobro pokrit projekt in se stvari o njem poročajo ažurno. Kaj utegne torej biti v ozadju?

Kako sta celotno dogajanje komentirala Malačič in lastnik licence in direktor Erik Ferfolja preberite v novi številki revije Nova.

Preostali mistrski kandidati gredo naprej v boj zadovoljni, z enim tekmecem manj.

Kandidati za mistra Slovenije 2013

Več informacij najdete v članku Mister Slovenije 2013 - Kateri bo osvojil krono?

Priporočamo