Skater: Nova pevka in nova ljubezen!

Vir: Nova
6. 1. 2014

Samcy, pevec skupine Skater, je po odhodu pevke Katje spremenil sestavo skupine. Poleg nove pevke pa je v zraku tudi nova ljubezen.

Kar nekaj časa se je šušljalo, da bo Katja zapustila skupino. Po nekaj letih (bila sta tudi par) si je tudi simpatična pevka zaželela spremembe in se odpravila na svojo pot.

"Skupina Skater nadaljuje svojo zgodbo. Nismo ne prvi in ne zadnji, ki smo zamenjali sestavo. Načeloma pa ostaja vse isto, od agencije do produkcijske ekipe, ki je z nami že deset let," pove Samo.

"S Katjo sva se sporazumno razšla, čeprav sva že vse leto razmišljala, kako bi to zaključila. Na koncu sva se odločila, da je bilo vse skupaj zanjo dovolj. Preveč ponočevanj, nastopov in človek se slej kot prej tega naveliča. Sprva sem želel tudi sam odnehati, a so me na agenciji Lendero&co, producent Dean de Lucca in Katja prepričali, naj nadaljujem."

Prišla je Nuša ...

Samo se je soočil s težkim korakom, saj je za skupino moral poiskati novo zasedbo. "Prišla je Nuša, ki prihaja s Pragerskega, je pa animatorka agencije Mundial travel, pevka, ki se je prebila v X-factor camp. V bistvu smo iskali neuveljavljeno pevko, na kateri bomo lahko gradili kariero. Enako kot smo naredili leta 2005, ko smo v skupino vzeli Katjo. Katja še vedno ostaja povezana s skupino, saj bo sodelovala kot avtorica glasbe. Tudi za naju osebno to ni težava, če se vidiva le v produkcijskem delu, in ne na odru. Tega smo vsi v ekipi zelo veseli," še doda Samo.

"Načrti so veliki, najprej nadaljevanje zgodbe in predstavitev Nuše, nove pesmi, snemanje TV-oddaj in nastopi."

Samo pa je zadnje tedne precej skrivnosten, čeprav ga razganjajo hormoni ljubezni, ki jih deli s svojimi prijatelji. "Res je v zraku tudi ljubezen. Že nekaj časa. Tudi to mi daje energije za naprej, saj imam njeno popolno podporo. Odnos z Nušo, njo, menoj in celotno ekipo je zelo prijateljski, na nivoju. Skupaj se družimo in spodbujamo. Največji napredek je v produkciji, saj nisem želel, da bi kakorkoli kopirali stare Skaterje s Katjo, ampak smo pesmi priredili za Nušo."

Priporočamo