Skiroja sta postala obvezen del življenja, saj še kako prihranita čas

Skiroja sta postala obvezen del življenja, saj še kako prihranita čas (foto: Kolv Media London) Kolv Media London
7. 10. 2019

Jožef Sraka in Marjan Krnjič, ki v Londonu pod blagovno znamko MK Exclusive živita svoje sanje, še kako vesta, da je v velikih preostalnicah čas še kako pomemben, sploh, ker je življenjski tempo hiter. Ravno zaradi tega sta se še kako razveselila darila, vse bolj popularnega skiroja!

"Z Jožefom sva od slovenskega podjetja Xplore prejela v dar dva električna skiroja, ki so zdaj pravi trend tudi v Sloveniji. Uporabljava ju v kombinaciji s podzemno tubo in nama dobesedno nadomestita avtobuse in prihranita ogromno časa. Ker sta primerna tudi za deževno vreme, ki ga tu v Londonu ne zmanjka, ga uporabljava včasih tudi za v službo," nam je vse skupaj zaupal Marjan Krnjič.

Seveda pa ob tem Marjan opozarja, da vsak, ki se odloči za skiro, naj bo pozoren na tistega, ki že ima luči ali možnost montaže. "Enako velja za zaščitno čelado, saj včasih podzavestno pospešiš na neprimerno hitrost in varnost oziroma lastna glava je tukaj na prvem mestu," je še dodal in zaključil, da sta imela pred dnevi tudi mini tekmovanje, v katerem je zmagal Jožef.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri