Škoda, da Ana Tavčar Pirkovič le redko obleče tako kratko obleko: v TEJ njena lepota pride maksimalno do izraza

Škoda, da Ana Tavčar Pirkovič le redko obleče tako kratko obleko: v TEJ njena lepota pride maksimalno do izraza (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
1. 8. 2022

Večinoma smo je vajeni v daljših oblekah, ki segajo do kolen. V prostem času poleti rada nosi kratke hlače, zdaj pa je navdušila z mini poletno oblekico, ki ji pristoji kot ulita!

Ana Tavčar Pirkovič je zagotovo ženska, na kateri se ustavijo številni pogledi. Je znan televizijski obraz, saj je že vrsto let voditeljica, pred kamerami pa je vedno urejena kot iz škatlice. Taka je tudi v svojem prostem času - izbere bolj ležerna oblačila, ki pa so na njej videti odlično.

Severina v salonarjih, v katerih je skoraj NEMOGOČE hoditi, le kako je to uspelo njej?!

Pred kratkim je tako razveselila s poletno in lahkotno obleko, ki jo je izbrala zase. Gre za obleko na preklop z globokim dekoltejem v temno modri barvi s pikčastim vzorcem. Obleka je kratka, tako da do izraza pridejo Anine lepe in dolge noge.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Da so na njej videti odlično tako dolge kot kratke obleke, pa se lahko prepričate na spodnji fotografiji, ki je pred kratkim požela veliko pozornosti. Gre za elegantno kreacijo, primerno za bolj slovesne priložnosti. Ana je v rdeči barvi videti osupljivo lepo in upamo, da se bo še večkrat pokazala v kakšni podobni obleki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)