Skrben očka Denis Avdić si želi še dva otroka

Skrben očka Denis Avdić si želi še dva otroka (foto: Helena Kermelj, Primož Predalič, osebni arhiv) Helena Kermelj, Primož Predalič, osebni arhiv
Vir: Lady
23. 9. 2017

V nedeljo na Pop TV prihaja priljubljeni šov Znan obraz ima svoj glas, ki letos obeležuje že četrto sezono. Poleg ustaljene žirantske ekipe, ki jo sestavljajo Gojmir Lešnjak Gojc, Tanja Ribič in Irena Yebuah Tiran, bo kot voditelj znova nastopil vedno zabavni Denis Avdić.

Čeprav priljubljeni komik o svoji zasebnosti pogosto molči, pa je z nami tokrat spregovoril, med drugim tudi o očetovstvu in o tem, kaj najraje počneta s štiriletnim sinkom Timom.

Denis, kakšni so občutki, tik preden že četrto leto zapored stopite v voditeljske čevlje oddaje Znan obraz ima svoj glas?

Veselim se nove sezone in zabave. Priznam, da se je prilegel tudi malce daljši premor, ampak to samo zato, da bo 4. sezona še boljša. V bistvu se ne počutim kot voditelj te oddaje, ampak kot prvi oboževalec, ki ima možnost to gledati iz prve vrste. (smeh)

Bo letos vaša vloga kaj drugačna glede na prejšnje sezone?

Kot vsaka sezona bo tudi 4. malce drugačna. Že v osnovi bo drugače, saj imamo osem novih tekmovalcev, osem novih obrazov, ki se bodo vsako nedeljo poskušali čim bolj vživeti v znane obraze in njihove znane glasove. Mislim, da bo že v prvi oddaji jasno, kako se bo oddaja razlikovala, in če jo boste zamudili, vam bo žal. (smeh)

Česa se najbolj bojite, da bi se vam zgodilo v oddaji?

Najbolj se bojim, da bo Irena v nedeljo prišla pobarvana na blond. Ne vem, ali bi se lahko koncentriral na oddajo.

V vsaki sezoni lahko opazimo, da se zelo dobro ujamete z nastopajočimi in z njimi vzpostavite prijateljski odnos, veliko pa se tudi šalite. Kako vam to uspeva?

Ni težko biti prijatelj, če ti je nekdo všeč. Oddaja je polna smeha, igre in ene same zabave. Če se te stvari poklopijo, potem gre vse drugo samo od sebe.

In kako mislite, da se boste ujeli z letošnjo ekipo?

Ekipa je odlična! Že na spoznavni večerji smo se ujeli in na podlagi tega mislim, da bomo preživeli tri fantastične mesece. Vsak po svoje je odličen v tem, kar dela, in predvsem se pri vseh vidi, da to počnejo z največjim veseljem. Da bo vsak tekmovalec imel 'znan obraz', bomo poskrbeli mi, oni pa bodo poskrbeli, da bodo ti 'znani obrazi' dobili še svoj 'znan glas'. In potem bomo vsako nedeljo gledali svetovne in domače glasbene zvezdnike v svojih kuhinjah .... ­Oziroma odvisno, kje imate TV ... jaz ga imam v kuhinji.

Kako pa ste si napolnili baterije pred novo sezono?

Letos sem prvič imel dolg dopust, da sem se lahko spočil pred začetkom obveznosti na radiu, televiziji in gledališču. Na dopustu sem predvsem lenaril. Bil sem na Hrvaškem, v Bosni in en dan v Gardalandu.

Glede na to, da ste med letom polno zaposleni, kako skrbite, da ne pregorite, ter kako vzdržujete dober imunski sistem in kondicijo?

Treniram pri osebnem trenerju Gašperju Simčiču, ki mi sestavlja tudi jedilnik, in moram priznati, da mi to neznansko ustreza. Bolje se počutim in popoldne ne zeham več toliko, kot sem prej. (smeh)

Kakšen je Denis kot očka?

Na dopustu sem bil najboljši očka. Ko pride jesen, pa je tako, da Ana pravi, da bi imela lahko še 10 otrok, če bi bila toliko doma, kot sem jaz.

Kakšen je vaš odnos s štiriinpollet­nim sinkom Timom?

Za zdaj mu še nisem zagrozil, da ga bom vrgel ven. Hrane ne mečemo stran, kar pomeni, da poje vse, in tukaj nimava težav. Pospravlja bolj slabo, ampak tukaj ga čisto razumem. Doma me kar pogostokrat kliče ... ko mu moram 'obrisati rit'.

Kaj najraje počneta skupaj?

Pogovarjava se z igračami. Jaz imam figurice in Tim ima figurice, potem pa se pogovarjava. V bistvu ustvarjava risanke v živo. Imava domače lutkovno gledališče, čeprav naju še nihče ne gleda.

Vas Tim rad gleda po televiziji?

Za zdaj ga to ne zanima in gre ob osmih spat.

Si želite v prihodnosti povečati družino?

Imel bi še najmanj dva otroka. To bo, ko bo. Tim pa je izrazil željo, da bi najraje imel bratranca.

Barbara Majič, Eva Jandl

Priporočamo