Slavko Ivančić: Družinsko po nakupih

Slavko Ivančić: Družinsko po nakupih (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
Vir: Nova
5. 9. 2017

Legendarni primorski glasbenik Slavko Ivančić, ki naj bi se po hudi prometni nesreči, ki se mu je pripetila pred leti, počasi le vrnil v prvotno zdravstveno stanje, poletne dni daleč od glasbenih obveznosti najraje preživlja v krogu svoje družine oziroma njegove žene Irene.

Po zelo uspešno izpeljanem julijskem festivalu Melodije morja in sonca v portoroškem Avditoriju, kjer je bil Slavko v vlogi umetniškega vodje festivala, si je pevec po pričanju našega zanesljivega vira vzel nekaj časa zase ter se odklopil. Energijo za jesenske izzive nabira tako na Pokljuki kot v svoji rodni Crikvenici na Hrvaškem. No, naš paparac je pred dnevi v vročem avgustovskem dnevu Slavka z ženo ujel v koprskem nakupovalnem centru Planeta Tuš, kjer sta si po manjših nakupih v trgovinah s tekstilom vzela čas ter opravila večji družinski nakup na prehranjevalnem oddelku centra.

Ni kaj, prav lepo je bilo videti, kako je bil pevec pozoren do svoje žene ter ji pomagal pri vseh zadevah. Kot nam je zaupal, je Irena poleg zdravnikov najbolj zaslužna, da se je po nesreči vrnil v formo in stanje, kot je danes.

"Težkega okrevanja ne bi preživel brez podpore svoje žene Irene, ki mi je tako rekoč rešila življenje. Zato ni nič čudnega, da sem svoji življenjski sopotnici posvetil svojo zadnjo skladbo Med valovi in oblaki, s katero sem se predstavil na letošnji Slovenski popevki. Med valovi in oblaki je prekrasna ljubezenska zgodba o moji ljubljeni Ireni," nam je razkril Ivančić, ki že skrbno nabira in pripravlja ter snema material za nov album, ki naj bi nosil naslov ravno po zadnji pesmi.

Alojz Petrovčič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri