Slikanje za Playboy: Nepozabna izkušnja za Špelo Sojer

Slikanje za Playboy: Nepozabna izkušnja za Špelo Sojer (foto: Andraž Blaznik) Andraž Blaznik
Vir: Story
8. 5. 2017

Ob mrzlem snegu, ki je pred tedni pobelil Veliko planino, te lahko pogrejejo le še vroče fotografije razgaljenega dekleta, ki so tokrat obarvane v alpskem slogu. Za to je vnovič poskrbel fotograf Aleš Bravničar, ki je Playboy obarval v domače barve s pridihom 'zdravega gorskega dekleta'.

Simpatična lepotička, ki tokrat krasi strani v slovenski reviji Playboy, je Špela Sojer, dekle iz okolice Ljubljane, ki sicer živi v Londonu, kjer stopa po poteh vizažistke.

Kot nam je zaupala, z goloto ni imela težav, saj je že pred tem nastopila na konvenciji poslikave telesa v Münchnu, tako da je brez težav odvrgla oblačila. Poleg tega bo ob odličnih slikah, ki ji bodo prav prišle, ko bo starejša, lahko uživala tudi v nepozabnih spominih.

Ekipa se je namreč med snemanjem odlično zabavala in ustvarila sproščeno vzdušje v objemu prave zimske pravljice Velike planine. Aleš Bravničar je imel tako priložnost prvič v objektiv ujeti prečudovito slovensko okolje z lepotami golega dekleta na čelu, prečudovite in zdrave obline rjavolase lepotičke pa so ob tem prišle še bolj do izraza. 'Sodobna Heidi' bi bil lahko naslov niza fotografij, medtem ko bi ljubiteljice priljubljene nanizanke Gorski zdravnik zagotovo našle vzporednice tudi v tej.

Napisala: Nika Arsovski
Fotografije: Andraž Blaznik

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story18/2017

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 18/2017

Story 18/2017, od 26. 04. 2017