Slovenci prepričani, da je Anamaria Goltes s TO fotko namignila, da z Luko Dončićem pričakujeta naraščaj

Slovenci prepričani, da je Anamaria Goltes s TO fotko namignila, da z Luko Dončićem pričakujeta naraščaj (foto: Profimedia) Profimedia
29. 7. 2022

Hmmm, kaj pa pravite vi?

Jasno je, da sta naš košarkarski as Luka Dončić in njegovo dekle Anamaria Goltes po letih zveze še vedno tako zaljubljena kot na začetku in veljata za sanjski parček.

Sredi julija sta si tako vzela nekaj časa in skočila na oddih. Luka Dončić je s sledilci na Instagramu delil fotografijo, na kateri je s svojo izbranko Anamario Goltes. Na fotografiji sta objeta na čolnu in z lokacije, ki sta jo označila, je razvidno, da kratek oddih preživljata na Maldivih.

Kmalu pa se je izkazalo, da je zvezdnik Dallas Mavericks s to objavo številne potegnil za nos. Mladi košarkar je bil namreč precej bližje Sloveniji, saj so ga nato opazili na hrvaškem otoku Krk, kjer se je zabaval z Goranom Dragićem in Shaquillom O'Nealom v novem klubu v Malinski.

Marsikdo pa se je ob spodnji fotografiji začel spraševati, ali morda pričakujeta naraščaj, saj se Anamaria tako stiska k njemu, da zakriva svojo postavo. Kakorkoli že, to bo pokazal čas, onadva pa bosta zagotovo še naprej uživala na vso moč.