Slovenija ima talent: Boj seksulj

Vir: Nova
13. 6. 2011

Med harmonikarji in otroškimi plesalci, ki so za glasovalce pač najbolj pocukran magnet, od vsega začetka šova Slovenija ima talent za hudo favoritinjo za zmago velja tudi najbolj seksi udeleženka – Korošica Jerica Haber. A glej ga zlomka, tik pred finalom ji je glas ljudstva za pete zapodil še konkurentko: Zagorjanko Ajdo Ivšek.

Jerica Slovenije ni osvojila zgolj z nastopom, prečudovitim glasom, ampak tudi z nadvse zapeljivim stasom, obline pa so poleg izjemnega glasbenega talenta tudi Ajdin adut, le da svoje oprsje v primerjavi z Jerico precej skriva oziroma ga zna prav mojstrsko potlačiti. Sicer pa Ajda sploh ni od včeraj, kot so nam v ogorčenem pismu, da njihovo rojakinjo zanemarjamo, zapisali Zasavci, saj ji po njihovih besedah pred nogami leži ves Hollywood.

 

Amerika!

 

Ajda pa ameriške izkušnje ne mara obešati na veliki zvon, čeprav ji je Hollywood vrata že odškrtnil. Po naključju je namreč prišla v stik z ameriškim igralcem Tobyjem Moorom, začela sta si dopisovati in Toby ji je predlagal, da bi poskusila srečo v Los Angelesu. Ajda, ki je po srcu zaprisežena 'old school' rokerica, je sprejela izziv in se res obrnila na eno od tamkajšnjih agencij.

In lepega dne je na njen elektronski naslov prišel dopis, v katerem so se zanimali zanjo! Ker je menila, da nima česa izgubiti, se je odzvala in poslala nekaj svojih pevskih posnetkov. Agenciji je bila všeč in že je prejela vabilo, naj se pri njih oglasi. A ker Ajda prihaja iz skromne družine in si ni mogla privoščiti potovanja, je Amerika ostala zgolj sen, ki pa ji ga zmaga na talentih lahko uresniči. S konkurenco v oddaji pa se ne obremenjuje, vsem želi le najboljše.

 

Bomba!

Za intenzivno glasovanje se resno organizirajo tudi že Ajdini Zasavci, saj jim je jasno, da se boj zaostruje. No, zelo zelo konkretno pa lahko napadejo tudi Novogoričani, saj je njihova prelestna Julija Kramar vse prej kot siva miška. Od avdicije do polfinala je naredila največjo preobrazbo in postala prava petarda. Naslednja stopnja je seveda bomba.

Priporočamo