Slovenija ima talent: Kdo sta fanta, ki sta osvojila Marjetkino srce

3. 10. 2016 | Vir: Nova
Deli

Minulo nedeljo smo na malih zaslonih lahko spremljali prvo oddajo najbolj gledanega resničnostnega šova Slovenija ima talent. In čeprav je za nami komaj prva oddaja, sta prva polfinalista že znana.

Kdo sta fanta, ki sta v prvem poskusu osvojila Marjetkino srce, je zanimalo tudi nas ...

Matija Koritnik in Urban Lutman sta glasbenika, ki se poznata že od nekdaj. Kot nam je pojasnil Matija, sta že vse od malih nog nerazdružljiva, tako osebno kot tudi glasbeno.

"Skupaj sicer igrava od 13. leta, ko naju je glasba začela resneje zanimati. Urban je začel igrati kitaro, jaz pa peti, zato je bilo popolnoma logično, da glasbo tudi združiva." Sicer pa Marjetka v njiju ni prepoznala zgolj talenta. "Oba sva hodila v nižjo glasbeno šolo. Matija za tolkala in Urban za klarinet. Te inštrumente dandanes sicer res bolj redko primeva v roke, nekaj znanja pa sva vseeno odnesla," nam je namreč povedal in dodal, da sta na področju kitare in petja sicer oba samouka. "Je pa res, da prihajava iz glasbenih družin, tako da sva s tem rasla in morda malce hitreje našla motivacijo za izpopolnjevanje izvajanja glasbe," še dodaja Matija. In če sta fanta očarala Marjetko, ne dvomimo, da bosta osvojila srca tudi drugih gledalk širom Slovenije.

Kot smo izvedeli, sta oba namreč samska in se novih poznanstev in prijateljstev že močno veselita. "Odprta sva za nova poznanstva. Prijateljske ali romantične narave," sta namignila. 

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan