Slovenija ima talent: Niso se še sporekli

20. 3. 2011 | Vir: Story
Deli
Brane Kastelic, Lucienne Lončina in Branko Čakarmiš

Na televizijske zaslone prihaja druga sezona resničnostnega šova Slovenija ima ta­lent. Kakšen odnos so med seboj razvili žirantje Lucienne Lončina, Brane Kastelic in Branko Čakarmiš, smo vprašali kar njih. In kot smo izvedeli, je v njihovi družbi največkrat zabavno.

Glede na to, da nastaja že druga sezona oddaje Slovenija ima talent, se trije žirantje že dobro poznajo. “Pravzaprav smo največ skupaj, ko snemamo oddaje, takrat pa smo kar na ‘hitrem urniku’. Po navadi je snemalni dan takšen: stiliranje, ličenje in ureditev pričeske in potem že hitimo na žirantski stolček. Seveda je vmes čas tudi za kakšno kavico in klepet. Po koncu dneva pa gremo domov vsak po svoje.

Kaj je drugače v drugi sezoni? Ja, mogoče smo še bolj sproščeni, se še bolje poznamo, imamo dober odnos in veliko spoštovanja drug do drugega,” pravi Lucienne. Brane pa doda: “Vsekakor so se med nami razvili odnosi bližnje vrste. Ne hodimo še, sedimo pa veliko skupaj. Z Brankom se poznava že dalj časa, vendar sva bila do tega šova predvsem sodelavca, ki ju je najprej povezala erotika. (smeh) Z Lu sva se - precej dramatično - seznanila šele lani.” Branko Čakarmiš pravi, da Braneta pozna že dlje časa in da je legenda, sicer pa so sodelavci, ki delajo v prijateljskem vzdušju. Ko so skupaj, zaradi službenih obveznosti tičijo skupaj dobesedno ves dan.