Slovenija ima talent: Stava Branka in Lada

29. 6. 2016 | Vir: Lady
Deli

"Z Brankom stavim, da nimamo več talentov, da bi imeli lepo tekmovanje!" je provokativno izjavil član žirije Slovenija ima talent Lado Bizovičar. Pokukali smo na predizbore, da bi se prepričali, s kakšnimi talenti so se tekmovalci predstavili letos, seveda pa smo bolj podrobno zaslišali še žirante.

Plesne in pevske točke, triki s kartami in domačimi živalmi … tudi letos se bomo ob gledanju talentov nedvomno zabavali.
Ana Klašnja ostaja članica žirije in ravno nje so se tekmovalci najbolj razveselili.

Žirija ostaja ista, kot je bila na lanskem šovu, predizbori pa so potekali v vseh večjih slovenskih krajih.

Tudi letos ni manjkalo zanimivih in originalnih nastopov in zagotovo bo težko sestaviti seznam tekmovalcev, ki nas bodo jeseni zabavali pred malimi ekrani. Zaslišali smo žirijo, ki komaj čaka na nove nastopajoče. Lado Bizovičar, ki ga poznamo kot televizijskega voditelja, igralca in komika, je povedal: "Z Brankom stavim, da nimamo več talentov, da bi imeli lepo tekmovanje! Mislim, imamo jih, ampak so preveč sramežljivi, nimajo jajc, da pridejo pokazat ta ali oni talent ... ki po možnosti ni petje ali ples! Ampak požiranje mečev ali cevi, žongliranje z jabolki ali hruškami, krotenje leva ali kure ... In kaj ti pomaga talent, če ga kažeš samo sam sebi v ogledalu! Aha – reverse psychology (obratna psihologija)!"

Branko je na to dejal, da komaj čaka, da z Ladom, Ano in Marjetko odprejo lov na talente in jim dajo novo priložnost.

"Če jo bodo zagrabili, bo veliko zabave, za nekatere pa tudi nekaj slave," je dodal. Ana Klašnja, baletna solistka, je spregovorila o pogumu: "V življenju obstaja več vrst poguma. In več vrst drznosti. Včasih je to pot z nahrbtnikom v neznano. Drugič je to premiera na velikem odru. Sama sem to že velikokrat občutila in vedno znova sem presenečena nad adrenalinom, ki me prevzame ob pogledu na občinstvo, ki čaka na tvoj nastop." Marjetka Vovk, profesorica glasbe in pevka, pa je dodala: "Izstopati, biti originalen, drugačen od drugih, je včasih več kot biti popoln in brez napak!"

Ana Klašnja na predizborih

  • Novopečena mamica je na presenečenje mnogih spet v zasedbi žirije. Ana je namreč pred kratkim rodila sinka, ki sta ga s partnerjem Miho Krušičem poimenovala Jaša, star je komaj osem tednov. Ana je vseeno obiskala predizbore v Ljubljani: "Radovednost mi ni dala miru in sem morala priti pogledat naše letošnje talente. V čakalnici je čutiti adrenalin, napetost in pričakovanja prijavljenih, ki so danes prišli na predizbor predstavit svoje točke. Letos stavimo predvsem na zabavo in komaj čakam, da se z Brankom, Ladom, Marjetko in širno Slovenijo pozabavamo ob originalnih, duhovitih in pogumnih točkah, ki jih bomo letos še dodatno nagrajevali. Trem najbolj specialnim, odštekanim in predrznim bomo podelili kar tri tisoč evrov, nagrada za zmagovalca pa je 50 tisoč evrov."

Eva Jandl