Slovenska estradnica uživa zadnje tedne nosečnosti

Daša in Borut sta se poročila konec poletja na slovenski obali, že takrat pa naj bi pod srcem nosila njunega prvorojenca.  (foto: Instagram Daša Gradišek) Instagram Daša Gradišek
26. 1. 2017

Tik pred začetkom novega življenjskega obdobja je tudi slavna slovenska glasbenica, ki že dlje časa živi in dela v Švici. Tako, se razvaja v zadnjih tednih njene nosečnosti. 

Na svojih družabnih omrežjih Daša Gradišek namreč objavlja prelepe fotografije, ki obeležujejo njeno spokojno preživljanje nosečniških dni. 

Po tem, ko sta se ob koncu poletja v prelepem ambientu na slovenski obali poročila s priznanim lepotnim kirurgom Borutom Baničem, je v medijskem svetu hitro završalo, da naj bi mladoporočenca pričakovala svoj prvi naraščaj.

Novica se je izkazala za resnično in Daša je že celo zimo aktivna nosečka, tako na družabnih omrežjih, kot tudi z okušanjem sladkosti nosečniškega življenja, vključno s privlačnim slikanjem in romantičnimi sprehodi. Kako vse si je popestrila svoje nosečniške mesece, pa si oglejte v fotogaleriji. 

Priporočamo