Slovenski estradniki, ki uživajo ob domačih bazenih

Vir: Nova
5. 9. 2016

Čeprav se tisto pravo poletje počasi bliža h koncu, nas vroče temperature pogosto zvabijo na javne bazene, bližnje reke, jezera in obale. A nekateri znani se lahko hladijo kar doma. Nova je tokrat namreč izbrskala tiste srečneže slovenske estradne smetane, ki zadnje dni poletja preživljajo na domačih bazenih.

Goran Dragič ima v soseski v Miamiju eno najlepših vil s čudovitim bazenom.
Na svojem vrtu z bazenom Nuša Derenda rada gosti svoje prijatelje.
Rebeka Dremelj na domačem bazenu.
Čeprav je Anja Jenko veliko naokoli, si kljub vsemu vzame tudi čas za uživanje ob domačem bazenu.
Tjaša Perko je na vrtu organizirala tematsko zabavo.
Melania Trump zagotovo uživa v najlepšem in najbolj luksuznem bazenu.
Natalija z družino lažje dočaka dopust, saj vroče dni preživljajo kar na svojem vrtu.

Pravzaprav jih ni tako malo in prav zanimivo je videti, da je med tistimi, ki se lahko pohvalijo z domačim bazenom, največ glasbenic. Poleg glasbenih dosežkov pa imajo Rebeka Dremelj, Alya, Natalija Verboten in Nuša Derenda skupnega še to, da njihov domači vrt krasijo prelepi vgrajeni bazeni. Rebeka svojega najbolj pogosto uporabi ob poletnih jutrih, ko si rada privošči malce miganja za dober začetek dne, odločitve o bazenu pa prav tako ne obžaluje Nuša Derenda, ki je v preteklosti povedala, da z družino veliko časa med aprilom in oktobrom preživijo prav v njegovi bližini. Prav hlajenje v bazenu naj bi bilo tudi eno izmed ljubših poletnih opravil mamice dveh otrok in pevke Natalije Verboten, ki prav zaradi tega tudi z malce večjo lahkoto dočaka dopustniške dni, skupinici navdušenk poletja pa se pridružuje tudi Tjaša Perko, mamica dveh otrok in žena profesionalnega smučarja Roka Perka, ki je v slogu letos priljubljenih napihljivih dodatkov gostila tematsko zabavo na bazenu, nad katero so bili navdušeni vsi. V skakanju v domači bazen pa lahko uživa tudi starleta Anja Jenko, ki zaradi pogostih potovanj prav veliko priložnosti za uživanje doma nima, si je pa tudi letos s partnerjem privoščila nekaj dni počitka. Pravi kralj vgrajenih bazenov pa je brez dvoma podjetnik Rajko Hrvatič, ki je svojo več milijonov evrov vredno vilo popestril tudi z velikim bazenom, iz katerega se razprostira pogled na slovensko obalo. Doma se hladita tudi novopečena starša Matic Ajdic in Oriana Girotto, ki pa sta si omislila nekoliko cenejšo, napihljivo različico.  

In tu so še največji uživači ...

Čeprav slovenski estradniki uživajo v domačem udobju, si največ razkošja brez dvoma lahko privoščijo tisti Slovenci, ki jim je s svojimi talenti uspelo v tujini. Tu je Goran Dragič, ki v svoji skoraj osem milijonov dolarjev vredni hiši na Floridi uživa v bazenu s pogledom na morski zaliv. Anže Kopitar je z nakupom dveh posesti v Kaliforniji, za kateri je plačal deset milijonov dolarjev, in ju namerava združiti v eno veliko, vzbudil kar nekaj pozornosti, saj je njegov dom pravzaprav le korak stran od priljubljene plaže Manhattan Beach, kjer ima vode za uživanje na pretek, zagotovo pa ob novozgrajeni vili ne bo manjkal tudi zasebni bazen. Prav tako lahko v številnih zasebnih bazenih uživa tudi Melania Trump. Poleg njihove počitniške vile na Floridi, kjer se družina sprošča ob bazenu s pogledom na ocean, lahko Melania vroče poletje preživlja tudi v New Yorku, kjer imajo v rezidenci kar tri bazene, po stopnji razvajanja pa ne zaostaja niti hiša, ki jo ima družina v Connecticutu. 

Besedilo: Kaja Milanič