Slovenski estradniki na Snapchatu!

19. 1. 2016

Po MySpace, MSN in Facebook noriji se vse več slovenske estrade najde tudi na nekoliko drugačnem družabnem omrežju – Snapchatu. Nova je tokrat poizvedela, kateri med njimi so pri pošiljanju utrinkov iz svojega življenja najbolj ažurni. 

Rok Terkaj

  • Uporabniško ime: trkaj

Trkaja smo označili za družabni profil z največ srčnosti. V nasprotju z drugimi Trkaj Snapchat namreč uporablja za pozivanje k družbeno koristnim delom ter širjenju dobre volje.

Alma Merklin

  • Uporabniško ime: almamerklin

Alma je na tem družabnem omrežju novinka, smo jo pa v kratkem času, odkar ji sledimo, pospremili na zasneženi poti med Prekmurjem in Ljubljano. 

Sanja Grohar

  • Uporabniško ime: sanyabambam

Modni navdušenci se boste navdušili tudi nad tem profilom, saj podobno kot na njenem Facebooku in Instagramu tudi tu najdemo fotogenične kompozicije in modne navdihe.

Pia Filipčič (Big Brother)

  • Uporabniško ime: piafilipcic

Pia je na Snapchatu sicer redna obiskovalka, včasih pa moramo na njene objave čakati tudi po nekaj dni. Kot smo utegnili izvedeti, se Pii namreč rado zgodi, da izgubi mobilni telefon. 

Sebastjan Zajc (Big Brother)

  • Uporabniško ime: zajchek

Sebastjan spada v tisto skupinico ljudi, ki so z objavami na Snapchatu izredno vestni. Poleg zabav, smešnih prigod in pasjih sprehodov pa Sebastjan objavlja tudi posnetke svojega delavnika, ki so vse prej kot ležerno sedenje v pisarni.

Eva Puppis (Bar)

  • Uporabniško ime: gjagi

Barovka Eva, o kateri je večkrat pisala tudi Nova, nam je tokrat odprla vrata v svojo zasebnost, saj nam je med prazniki razkazala svoja darila, prav tako pa je na veliko posnetkih tudi njeno dekle Špela.

Ksenija Kranjec (Big Brother)

  • Uporabniško ime: kse_ncy

Ksenija je brez dvoma kraljica tega družabnega omrežja. Z njo smo se prek Snapchata v zadnjih mesecih družili na delovnem mestu, v avtu, njenem novem stanovanju, potovanju v Egipt, s sabo pa nas je vzela tudi v posteljo.

Tim Kores

  • Uporabniško ime: korislav1

Tim Kores na vseh družabnih omrežjih slovi po komični naravi svojih objav in tudi tu ni nič drugače. 

Danijel Lindič (Bar)

  • Uporabniško ime: danielsanlin

Če bi o Danijelu sklepali samo na podlagi njegovih 'snapov', bi ga lahko določili za velikega športnega navijača. Opazili smo namreč, da največ objav naredi med košarkarskimi in nogometnimi tekmami, izjema pa niso niti vroči posnetki divjih zabav. 

Priporočamo