Slovenski top model: Prijavnice so odprte!

Vir: Govori.se
27. 5. 2010

Televizija TV3 je na spletnem mestu www.slotopmodel.si odprla prijavnice za sodelovanje v najbolj razburljivem modnem resničnostnem šovu. Producenti oddaje k prijavi vabijo dekleta stara od 16 do 27 let, visoka več kot 170 centimetrov. Pogoj za prijavo je stalno prebivališče v Republiki Sloveniji.

Dekleta, ki želijo spoznati svet visoke mode ter stilskih izzivov in osvojiti veščine javnega nastopanja bodo v Novem mestu, Celju, Mariboru, Novi Gorici, Kopru, Ljubljani in Kranju iskali tudi izurjeni skavti. K prijavi so vabljena dekleta, ki so pripravljena stopiti pred sodnike, se soočiti s konkurenco in za vsako ceno sijati v soju fotografskih bliskavic.

Finalistke se bodo borile za prestižni naslov Slovenski top model, pogodbo z mednarodno priznano modno agencijo Alen Kobilica Models, naslovnico v modni reviji Elle, enoletno uporabo osebnega avtomobila Seat ter nepozabno izkušnjo.

Odprtje prijavnic so pospremili tudi producenti oddaje: »Resničnosti šov Slovenski top model išče dekleta, ki bodo v rekordnem času osvojile veščine javnega nastopanja, modnega fotografiranja, ličenja in nepisanih pravil modnega sveta. Modeli, uredite svoje pričeske, obiščite spletno mesto www.slotopmodel.si ali poiščite skavte v vašem mestu.«

Voditeljica slovenske oddaje bo postala top model Nuša Šenk, ki je v svoji karieri sodelovala že z največjimi imeni visoke mode. Nuša Šenk je ob velikih imenih velikega platna kot so Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis in Cynthia Nixon nastopila v celovečernem vrhuncu Seks v mestu, modni svet je novopečeno televizijsko voditeljico televizije TV3 imel priložnost spoznati tudi na naslovnici prestižne modne revije Vogue.

Prijave za sodelovanje v Slovenskem top modelu

Ustvarjalna ekipa oddaje bo prijave zbirala na spletnem mestu www.slotopmodel.si, poleg tega pa bodo skavti obiskali tudi sedem slovenskih mest.

•    Novo mesto, 28. maj
•    Celje, 1. junij
•    Maribor, 2. in 3. junij
•    Nova Gorica, 4. junij
•    Koper, 11. in 12. junij
•    Ljubljana, 17. in 18. junij
•    Kranj, 25. junij