Slovo Zale in Gašperja pred odhodom v Tel Aviv

19. 4. 2019
Deli
Slovo Zale in Gašperja pred odhodom v Tel Aviv (foto: Bernarda Conič za klub K4)
Bernarda Conič za klub K4

Zala Kralj in Gašper Šantl sta se v ljubljanskem Klubu K4 svojim navijačem na sebi lasten način zahvalila za dosedanjo podporo in se poslovila od njih pred odhodom v Tel Aviv, kjer bosta Slovenijo zastopala na letošnji Evroviziji.

Intima je beseda, ki najbolje opiše delo in opus ta hip enega najbolj vročih domačih glasbenih duetov. Takšna smo spoznali v pesmih Baloni, Valovi, S teboi ... in takšna Zala in Gašper ostajata tudi po vse prej kot pričakovani zmagi na letošnji Emi s pesmijo Sebi.

Zala in Gašper

A takšna sta. Na Emo sta šla, ker sta si to želela. In se je zgodilo. In nič drugače ni bilo z izbiro prizorišča sinočnjega koncerta. Nastop v Klubu K4 je bil njuna želja. In vsi vpleteni so se potrudili, da se je izpolnila. Intimno prizorišče, eden njunih najdaljših in najbolj čustvenih nastopov doslej in čudoviti vizuali, v katere je njuno povezovanje z občinstvom oblekel VJ-mojster Mesec.

In ravno pravi čas, saj se je koncert zgodil tik pred Festivalom 30K4, s katerim Klub K4 slavi 30-letnico podtalnih ustvarjalnih energij, tudi s takimi projekti pa vedno znova dokazuje, da ga ne gre postavljati le v kalup generatorja, inkubatorja ter kuratorja elektronske in urbane kulture.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik