Snaha Rosvite Pesek iskreno o tem, da ji ni bilo nič kaj lepo, a ji je uspelo prebroditi vse

Snaha Rosvite Pesek iskreno o tem, da ji ni bilo nič kaj lepo, a ji je uspelo prebroditi vse (foto: Arhiv) Arhiv
8. 3. 2022

Nastja Kramer Pesek je zdaj mlada mamica, ki je pred kratkim praznovala 34. rojstni dan.

Ob tej priložnosti je snaha naše novinarke in voditeljice Rosvite Pesek razkrila, kakšno je zanjo bilo minulo leto, ki ji je prineslo veliko sprememb. Nastja je zdaj uspešna podjetnica, mamica in partnerka, a vedno ji ni bilo lahko.

"Danes praznujem svoj 34. rojstni dan v najboljši družbi. Za mano je eno najbolj pestrih in napornih let v mojem življenju, pred mano pa eno najlepših, o tem sem prepričana. V prvi vrsti s tem vsekakor mislim na spremljanje Matea, kako napreduje in raste iz dneva v dan ter uživanje na porodniški," je zapisala ob nežnem prizoru, na katerem doji svojega sinčka.

Dodala je, da jih marca še čaka selitev v njihovo novo hiško, aprila pa se bodo podali na potovanje v ZDA. Filipa namreč tam čaka izobraževanje, ona in sinček Mateo pa mu bosta delala družbo. Maja se bodo prvič skupaj odpravili na zaslužene počitnice na Kanarske otoke. Zagotovo jih ob vseh spremembah, ki so jo doletele, že komaj čaka.

Nastja je zagotovo oseba, ki dobro ve, da življenje prinese marsikaj - tudi sama je že veliko izkusila in se učila iz lastnih izkušenj. S svojim primerom daje do znanja, da je mogoče s pozitivno naravnanostjo, disciplino in trudom doseči veliko in preseči vse prepreke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malinca | Nastja Kramer Pesek (@malincanastja)