Snaha Rosvite Pesek ob obletnici poroke pokazala, kakšno obleko je nosila, bila je čudovita nevesta!

Snaha Rosvite Pesek ob obletnici poroke pokazala, kakšno obleko je nosila, bila je čudovita nevesta! (foto: Arhiv) Arhiv
21. 6. 2022

Pred kratkim sta minili dve leti, odkar sta Nastja Kramer Pesek in Filip Pesek izrekla usodni da.

V tem času sta postala starša malemu Mateu, nadaljujeta pa tudi uspešno podjetniško zgodbo. Kot par sta izjemno povezana, kar Nastja rada pokaže na družbenih omrežjih. Tako se je z veseljem spomnila na njun posebni dan in objavila lepe prizore s poroke.

Opa, take Tanje Žagar še ne poznamo, a tudi v tej vlogi se znajde več kot odlično, kaj pravite?

V obleki, ki jo je izbrala zase, je bila resnično čudovita nevesta. Gre za dolgo kreacijo brez rokavov, h kateri se je lepo podal krasen poročni šopek. Njeni lasje so bili razpuščeni in malce nakodrani. Filip je bil izjemno eleganten v temni obleki, v telovniku in beli srajci.

"Danes se oziram nazaj na dan, ko sva rekla JA. Toliko lepih spominov, nervoze (ali bo poroka v karanteni sploh izvedljiva) in olajšanja ter neizmerne sreče, ko se je vse izteklo točno tako kot se je moralo ... V teh dveh letih sva imela kar veliko dela. 😉 Najin Mateo, sanjska hiška, milijon projektov pa tudi nekaj prepirov in veliko potrpežljivosti ter razumevanja. Če pa bodo vsa naslednja leta tako polna smeha, ljubezni in spoštovanja … komot podpišem še za 100 takšnih," je zapisala raznežena Nastja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malinca | Nastja Kramer Pesek (@malincanastja)