Snaha Rosvite Pesek v kavbojkah, ki ji fantastično pristojijo, našla je prave za svojo postavo!

Snaha Rosvite Pesek v kavbojkah, ki ji fantastično pristojijo, našla je prave za svojo postavo! (foto: Arhiv) Arhiv
25. 4. 2022

Ko gre za kavbojke, ta večni in priljubljen kos oblačila, ki ga je mogoče kombinirati na sto načinov, je pomembno, da najdemo trendovski model, ki nam dobro pristoji.

Nastja Kramer Pesek, mlada mamica, pa je pokazala in dokazala, da to še kako obvlada! Našla je model kavbojk, ki ji pristoji kot ulit. Čeprav je pred nekaj meseci postala mamica malemu Mateu, je njena postava čudovita, kar pravi kroj kavbojk še posebej poudari.

Zraven je oblekla lahko, črtasto srajčko, ki se odlično ujema s kavbojkami. Trenutno se skupaj s soprogom Filipom in sinčkom mudi v ZDA, od koder je pred kratkim pozdravila svoje sledilce in opozorila na dan, ki se ji zdi zelo pomemben.

"Danes je svetovni dan Zemlje in letos ga preživljam v Miamiju. 🌎 Naš planet je res prečudovit in moja ljubezen do njega velika. Tudi to je eden od razlogov, da rada potujem in odkrivam njegove lepote ... Želim si, da bi tudi najin Mateo v prihodnosti lahko občutil lepote planeta Zemlje in da bi živel v zdravem in čistem okolju, zato se mi zdi skrb za našo naravo resnično pomembna. Pa ne samo danes – vsak dan. 💚," je bila iskrena postavna Nastja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Malinca | Nastja Kramer Pesek (@malincanastja)