Snežana Vukmirović ima kar sedem tatujev!

Snežana Vukmirović ima kar sedem tatujev! (foto: Nova Press) Nova Press
Vir: Nova
8. 12. 2015

Vrhunska atletinja in lepotica v vseh pogledih, Koprčanka Snežana Vukmirović, ne skriva, da so njena velika strast že leta tatuji s prav posebnim pomenom.

Vedno modno urejena Snežana ne skriva, da je velika ljubiteljica tatujev. Opazili smo tudi zapeljivo zvezdico, ki se je razkrila v bližini intimnega predela ...
Atletska lepotica nam je premierno razkrila svoj novi 'vroči' besedno- črkovni tatu na desni roki, ki je še popolnoma svež.

Izvedeli smo, da si je zapeljiva športna lepotica pred kratkim omislila nov tatu v črkovnem stilu skrivnostnega stavka na desni roki. Snežano smo poklicali, da nam kar sama razkrije to strast do tatujev. "Tatujev ne skrivam in imam jih kar sedem. Vsak od teh ima prav poseben pomen zame. Ne bom razkrila njihovega pomena oz. kaj se skriva za vsakim. Vsak izmed njih je zasebna zgodba zase. Nastali so v različnih obdobjih mojega življenja, tako da se ob pogledu na vsakega na trenutke zazrem v preteklost in odločitve, katerega bom kam postavila. Imam jih sedem! Sedem je pravljično število in vem, da mi bodo prinašali srečo, a le stežka obljubim, da bom ostala le pri sedmih, saj sem tip ženske, da ko si nekaj vbijem v glavo, to izpeljem. In strast je strast," nam v smehu pove atletinja, ki velja za eno najlepših slovenskih športnic.

Priporočamo