Sodelavka Denisa Avdića o izkušnji s koronavirusom: "Izmučena sem."

Deželaka bosta v studiu spremljala tudi sovoditelja Denis Avdić in Anja 
Ramšak z gosti. (foto: Darja Štravs Tisu) Darja Štravs Tisu
26. 10. 2020

Priljubljena radijska voditeljica Anja Ramšak je zaradi koronavirusa v samoizolaciji, od koder se je preko družbenega omrežja razkrila, kakšna je njena izkušnja.

"Ej, folk, vse je res. Nisem prva, nisem edina, očitno tudi zadnja ne. Sem šla na testiranje, izvid pozitiven." Tako je svojo zgodbo začela Anja, ki dodaja, da klasičnih simptomov ni imela - morda je bila samo malce bolj utrujena kot običajno.

"Zaenkrat je vse okej, brez skrbi, če ne odpišem, verjetno spim." Pravi še, da je izmučena kot po dobri zabavi v predkoronskih časih. Že nekaj dni pred testiranjem je bila v samoizolaciji. "Brez skrbi, nisem šla niti v galerijo niti tankat brez maske, v nobeno kafano, tudi v menzo DZ-ja ne, tudi pri kozmetičarki nisem bila v času suma na okužbo ... vse po pravilih stroke in ostalih znalcev," je v svojem humornem slogu zapisala priljubljena radijka.

Tako kot njeni sledilci na Instagramu ji tudi v našem uredništvu želimo vse dobro in hitro okrevanje ter čim manj tegob. Poslušalci pa upajo, da se bo hitro vrnila pred radijski mikrofon.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ej, folk, vse je res. Nisem prva, nisem edina, očitno tudi zadnja ne. Sem šla na testiranje, izvid pozitiven. Klasičnih simptomov ni bilo, mogoče samo malo več utrujenosti kot običajno. Zaenkrat vse okej, brez skrbi, če ne odpišem, verjetno spim. Ker izmučena pa sem in to kot po najboljši celovikendaški žurki v najboljših predkoronskih časih. Tudi glavobol je podobne intenzitete pa predolgo ne morem govorit, ker pol mal pozabim dihat. 😀 Sem bila sicer že nekaj dni pred testiranjem v samoizolaciji. Brez skrbi, nisem šla niti v galerijo niti tankat brez maske, v nobeno kafano, tudi v menzo DZ-ja ne, tudi pri kozmetičarki nisem bila v času suma na okužbo ... vse po pravilih stroke in ostalih znalcev. V bistvu nisem nikamor šla pa nikjer bila (kot priporoča @dennis.avdic ). 🙊 Kakorkoli, čuvajte se vseh virusov in ostalih 🐍, se vidimo čez dva tedna, slišimo pa verjetno še prej. Sam brez panike, a je prav? 🧘🏻🎙📻🍀💚 Pripenjam tudi fotografijo primera obnašanja, ki ne pritiče letu 2020, medtem ko je bila točno eno leto nazaj, ko je bila fotka storjena, to normalna praksa. Pa še na Krku smo bili brez mask, začuda že takrat z umitimi rokami, rdeči kvečjemu od zadnjih jesenskih ☀️ žarkov.

A post shared by Anja Ramšak (@ramsakanja) on

Priporočamo