Sodnik Luka Jezeršek pripravljal znameniti šmorn, a pozabil na moko

SODNIK LUKA JEZERŠEK
Za Luko lahko rečemo, da se je rodil s kuharskim zapisom v genih. S šestčlansko družino so dolgo živeli nad kuhinjo, ki jo je čez noč v domači garaži postavil njegov oče. V iskanju in proučevanju novih okusov so znali prisluhniti še tako zahtevnemu gostu, kar je tudi eden izmed glavnih razlogov za uspeh najbolj prepoznavne slovenske gostinske družine. Že od malih nog se je zavedal, da je gostinstvo lep, a zahteven poklic, ki mu moraš biti predan z vsem srcem in dušo. (foto: POP TV) POP TV
19. 3. 2020

Čeprav se je sodnik v šovu MasterChef, Luka Jezeršek, rodil s kuharskim zapisom v genih, se tudi njemu lahko pripeti vse mogoče, pa čeprav gre v tem primeru za znameniti Jezerškov šmorn, ki ga ima v malem prstu.

In kaj se je sploh zgodilo? "Jezerškov šmorn za večerjo. Vabljeni h glasovanju na mojem storyju, mogoče pa kmalu objavim recept in razkrijem skrivnost za taprav Jezerškov šmorn." S temi besedami je sodnik MasterChefa, Luka Jezeršek, na svojem instagram profilu uporabnike povabil na ogled instagram zgodbe, kjer se je v domači kuhinji skupaj z otrokoma lotil pripravljanja te priljubljene jedi, ki vedno navduši.

A med pripravo znamenitega šmorna je Luka, ko je maso že zlil v ponev ugotovil, da je pozabil na pomembno sestavino - moko, tako da je moral vajo ponoviti! Sledilci mu tega niso zamerili, ampak je zgodba postala prava uspešnica, ne nazadnje že zaradi tega, ker so vsi čakali, da Luka razkrije skrivnostni recept za šmorn. In ga tudi je!

Recept za pripravo priljubljenega šmorna je objavljen, kot pravi MasterChef sodnik, med recepti Akademije Jezeršek, Luka Jezeršek pa vsem nam svetuje, da slučajno ne bomo pozabili na moko. Pa naj kdo reče, da strogi Luka ni za 'hece'...