Šok za tekmovalki! Eva Boto bo Challe Salle, Ana Dežman pa se bo preobrazila v svojo mamo, Eldo Viler

Šok za tekmovalki! Eva Boto bo Challe Salle, Ana Dežman pa se bo preobrazila v svojo mamo, Eldo Viler (foto: Miro Majcen / POP TV) Miro Majcen / POP TV
23. 10. 2019

Gledalci šova Znan obraz ima svoj glas vsako nedeljo zvečer z navdušenjem spremljajo preobrazbe. Nič drugače ne bo niti v šesti oddaji, ki pa bo na sporedu šele 3. novembra. Znani obrazi imajo tako 14 dni časa, da si na obraz nadenejo 'drug obraz'. In ravno tukaj bo še kako zanimivo!

Predvsem bo vse skupaj še kako zanimalo, kakšna bo Eva Boto, ki bo 'zamenjala spol' in ki bo postala zapeljivi in mišičasti Challe Salle. Presenečenje te sezone, Ana Dežman, pa se bo preobrazila kar v svojo mamo, legendarno pevko Eldo Viler.

Kaj pa ostali tekmovalci? Petra Zore bo morala pridobiti nekaj kilogramov, saj se bo prelevila v izraelsko evrovizijsko zmagovalko Netto. Alex Volasko bo v šesti oddaji pevec banda The Beach Boys, David Amaro pa se bo preobrazil v Princea. Srđan Milovanović bo španski glasbenik Farruko, Maja Oderlap pa italijanska pevka in ena najbolj priljubljenih medijskih osebnosti v Italiji, Raffaella Carra. In ne nazadnje je tu še zmagovalec zadnje oddaje Matic Supovec, ki se bo tokrat preobrazil v Pedra Capoa.