Šokantna preobrazba! Žiga Lakner je izgubil skoraj 40 kilogramov

Šokantna preobrazba! Žiga Lakner je izgubil skoraj 40 kilogramov (foto: Osebni album) Osebni album
7. 8. 2019

Žiga Lakner, ki smo ga spoznali v šovu Slovenija ima talent, je to poletje mnogim zaprl usta, in sicer zaradi dih jemajoče preobrazbe. Eden izmed redkih kontratenorjev v Sloveniji je namreč izgubil več kot 36 kilogramov.

A pot do te stopnje, kjer je Žiga Lakner danes, ko se z nasmeškom fotografira v kopalkah, ni bila posuta z rožicami, ampak je bilo ob tem veliko odrekanja!

In glede na to, da ima Žiga Lakner sedaj tudi nasmeh v očeh, je bil letošnji dopust toliko bolj poln nepozabnih dogodivščin. In prav vse so povezane z morjem! "Jaz si svojega dopusta ne predstavljam brez morja. Obožujem morje, plavanje in potapljanje, tako, da to je zame najlepši del poletja. Do sedaj mi je bilo najlepše dopustovati na Hvaru, ki smo ga obiskali letos, ter Mali Lošinj. Z družino smo raziskovali otok in vsak dan bili v drugi uvali. Z očetom, sestro in njenim zaročencem smo se potapljali, mama pa je raje počivala na plaži. Sam obožujem potapljanje, zato na mojem dopustu potapljanje ne sme manjkati. S tem se tudi sproščam in to je del mojega dopusta," je v uvodu dejal glasbenik.

Nato je še dodal: "Vsako jutro sem se odpravil teči ob obali, da se dobro prebudim v dan in malo razmigam pred zajtrkom. Tek je del mojega vsakdanjika odkar sem se odločil spremeniti svoje življenje in izgubiti kilograme. Rad se ukvarjam z različnimi športi in uredil sem svojo prehrano. Potrebno je bilo ogromno volje in dela, ampak potem vidiš, kako potrebno je bilo to, kajti sedaj je moje počutje fenomenalno. V letošnjem letu sem opravil tudi izpit za čoln, zato smo ga najeli in se odpravili raziskovati otok še iz druge strani - morja. Bilo je lepo, zanimivo, čeprav nas je na poti nazaj ulovila tramontana. Domačini so bili srečni, da smo se sploh vrnili brez pomoči."

In kaj definitivno ne sme manjkati na/ob morju? "Vsekakor ne smejo manjkati večerni sprehodi po majhnih mestecih, kjer se zadržujejo tudi drugi turisti. Na dopustu ne izpustim dneva, da se ne bi spustil v mesto in pogledal kaj se tam dogaja. Tako smo tudi letos družinsko ogledovali različna mesta na Hvaru, ki pa so v meni pustil prelepe spomine in željo, da se ponovno vrnem tja," je zaključil Žiga.