Razkrivamo, kaj je za govoricami o razhodu Jolande in Andreja Batagelja

Vir: Story
18. 6. 2015

O tem, da so na dan privrele govorice o domnevnem razhodu zakoncev Jolande in Andreja Batagelja, je pisala že revija Nova. Poklicali smo Jolando, ki pa govoric o ločitvi ni ne potrdila ne ovrgla.

Jolanda in Andrej Batagelj sta srečna in do ušes zaljubljena pred leti krasila našo naslovnico, z njima pa smo bili tudi, ko sta skočila v zakonski stan. Z našimi bralci sta veselo delila trenutke sreče in načrte o razširitvi družine. Nekdanja vrhunska atletinja je štiri leta po poroki povila dvojčici Evelin in Zalo, ki pa sta na svet prišli prezgodaj. Starša sta se takrat borila za življenje male Zale in izkušnja ju je gotovo zaznamovala za vse življenje, a takrat sta delovala močno.

O zastrašujoči izkušnji je Jolanda celo spregovorila na televiziji. Zdaj so vedno bolj glasne govorice, da naj bi bilo v zakonski zvezi naše najboljše atletinje veliko težav, šušljalo naj bi se celo o ločitvi športnega para. Če je res tako, bi bila Jolanda, ki smo jo v njenih najuspešnejših atletskih letih poznali pod priimkom Čeplak, že drugič ločena. Štiri leta mlajšega atleta Andreja Batagelja je namreč spoznala v času, ko je doživljala veliko življenjsko preizkušnjo.

Dve leti pred poroko z zdajšnjim možem je bila še v ločitvenem postopku z Alešem Čeplakom, bremenila pa jo je tudi dopinška afera, zaradi katere se je olimpijka za nekaj časa poslovila od svoje kariere. "Takrat nisem imela niti časa razmišljati o svojih čustvih in prihodnosti, bila sem popolnoma brez energije in volje, zato je bilo toliko lepše, ko sem spoznala Andreja. On mi je vlil novo upanje in voljo do treningov, njegova spodbuda me je gnala naprej in najbrž bi se brez njega moja kariera zaključila že takrat," je za revijo Story takrat iskreno povedala Celjanka. Oktobra leta 2009 sta si v Celju obljubila večno zvestobo in stopila na pot do zaželene nosečnosti, ki je po nekajletnih poskusih naposled le prišla. Par je bil presrečen ob tem, da ga bosta osrečili deklici, ki sta sicer na svet prijokali nekaj mesecev prezgodaj. Hudo stisko ob tem, ko je mala Zala zbolela in bila kar nekaj časa v bolnišnici, sta očitno prebrodila, saj je od tega minilo že dobro leto in pol. Na začetku nam je Jolanda zaupala nekaj podrobnosti iz njune zveze, ko je brez zadržkov povedala, da ji je na Andreju všeč prav vse: "Na njem mi je všeč vse. Seveda me kdaj tudi razjezi, predvsem ko bi bil najraje vse dneve na računalniku, jaz pa sem bolj za to, da se pogovarjava."

Če se je to z leti kaj spremenilo, nam ni uspelo izvedeti. Smo pa – glede na to, da sta se nam z možem zaupala že od začetka –Jolando poklicali po telefonu in od nekdanje atletinje dobili SMS-sporočilo: "Že pred leti sem se zavestno odločila izločiti se iz medijskega prostora. V preteklem letu sem se javno izpostavila le enkrat kot uslugo prijateljici (Karin), ki mi je v tistem težkem obdobju pomagala pri soočanju s hčerkinimi težavami. O osebnih zadevah ne nameravam javno razpredati, saj tega nisem dolžna, še manj pa to potrebujem. Doslej je bila vaša medijska hiša edina zainteresirana za to tematiko. Želela bi si spoštovanja zasebnosti, svojo energijo in misli bova raje še naprej usmerjala k hčerkama, ki to najbolj potrebujeta od obeh staršev."


Napisala Manja Plešnar

Foto Primož Predalič, Grega Gulin

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story24/2015

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 24/2015

Story 24/2015, od 11. 06. 2015