Sonja in Manja Plešnar: Sorodnici sta?!

Vir: Lea
11. 5. 2012

Sonja Plešnar je potrdila: "Z Manjo Plešnar sva sorodnici!" In Manja? O tem nič ne ve. Še več, to je tema, ob kateri energična Manja popeni!

Črnolaska Sonja Plešnar, ki zaradi svojega videza velja za dokaj bizarno osebo na slovenski sceni (beri: redko kdo se želi pohvaliti, da je njen prijatelj, kaj šele sorodnik), nas je presenetila z izjavo: "Z Manjo Plešnar sva sorodnici!"

Sicer se je to spraševal marsikdo, ki je oboževalec lepe Manje in tudi Sonje, saj sta si punci različni kot noč in dan. Vse, kar imata na prvi pogled skupnega, je priimek.

A Sonja pravi, da njunih skupnih genov ni mogoče spregledati. "Imava iste modne gene, samo da ona kritizira, jaz pa ustvarjam. Obe sva modno navdahnjeni, navdušeni in nori na modo. V kratkem pa se nameravam še jaz pobarvati rdeče, da ji bom še bolj podobna. Ampak to ne zato, ker je ona rdeče-oranžna, ampak zato, ker mi je rdeča barva všeč."

Sonja, ki je poznana kot modna oblikovalka, zanjo je na modni reviji nosila oblačila tudi razvpita Urška H. Čepin, pa nam je še zaupala: "Z Manjo sva v sorodu prek mojega strica. Natančneje: ona je od stričevega bratranca hčerka. Se pa ne poznava od prej, ker sem jaz veliko živela v tujini. Prvič sem jo videla na neki modni reviji, ki jo je pripravil Igor Jelen, in takrat me 'kao' ni hotela poznati, potem pa sva se videli še na rojstnem dnevu Playe v Ljubljani. No, takrat pa me je že pozdravila."

Čisto drugačno zgodbo pa pravi modna mrha Manja Plešnar, saj nam je njen prijatelj zaupal: "Manja popolnoma popeni, če ji kdo omeni Sonjo Plešnar in sorodstvene vezi med njima. Pravi, da nista niti malo v sorodu in da si niti slučajno ne želi, da bi jo kdorkoli povezoval s Sonjo."