Sonja Plešnar: Kaaaj? Ima res 27 let?!

Manja Plešnar (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
20. 6. 2012

Sonjo Plešnar, ki je nase opozorila prek Urške Čepin, smo ujeli ob bazenu! In ob tem nam kar ne gre iz glave: je res rojena leta 1985?!

Ko jo spet povprašamo, ali je že kaj spremenila letnico rojstva, na primer za kakšnih deset let navzdol, kot iz topa izstreli: »Rojena sem 13. februarja 1985, dan pred valentinovim, zato sem vedno malo zaljubljena, če ne v moškega, pa v življenje.« In ob tem kar ne moremo mimo odzivov naših bralcev, ko pred sabo zagledajo Kamničanko, ki je več let zaradi mode in dela v bolnišnici živela na Nizozemskem.

»Koliko je stara ta Sonja? A jih ima že 40?« sta vprašanji, ki se vse več in čedalje pogosteje pojavljata, a Sonja pravi, da se ne ozira na govorice. »To, da sem videti starejša, je stvar življenjskih izkušenj. Kar sem doživela v bolnišnici na oddelku psihiatrije v nizozemskem mestu Lelystat kot medicinska sestra, me je naredilo zrelo in odraslo. Tam sem doživela ogromno stvari, ki jih sicer v normalnem življenju nikakor ne bi.«

No, če se najde kakšen njen bivši sošolec, ki bi potrdil, kar govori črnolaska, bi pa mogoče res verjeli. Sošolci, oglasite se na nova@adriamedia.si. Anonimnost in diskretnost zagotovljeni!

Pripravljena na modno pisto

Sonja torej zatrjuje, da je glede na vse, kar je v življenju doživela, videti super – in se ob tem tudi fantastično počuti. Pogosto jo lahko srečamo tudi na bazenih, tokrat jo je njena mama ovekovečila v Atlantisu, in v lepotilnih salonih.

»Z mami se greva vedno, kadar imava čas, malo namakat. Poleg tega pa hodim tudi na pomlajevalne terapije, da bom večno mlada in konzervirana,« se zasmeji Sonja, ki ni ostala le pri nazivih medicinska sestra in modna kreatorka, ampak je v svoj curriculum vitae dodala še pevka – duet je posnela z bivšim poslancem Bogdanom Barovičem –, po novem pa je tudi maserka.

Ob fotografijah z bazena pa seveda ne moremo mimo njenih lepotnih popravkov. Si je res dala napumpati ustnice? »Neee, kje pa! Da so o meni take govorice, sem kriva sama. Urši Čepin sem posojala svoje stvari, zdaj pa me mečejo v isti koš z njo. Če je ona vsa napumpana, to ne pomeni, da sem tudi jaz! Mesnate ustnice imam po očetu. To so ustnice, ustvarjene za poljube! (smeh)«

Kaj pa je z njenim trebuhom? Na fotografijah ga povleče k sebi do hrbtenice, pa tudi nasploh je v pasu vedno prešpikana kot osa, zato ni presenetljivo, da ljudje ugibajo, ali si je dala odstraniti spodnja rebra. »Seveda, potem sem jih pa mamici skuhala, ker ima rada meso! (smeh) Na kaj takega niti pomislim ne, kaj šele, da bi to naredila! Priznam, edini popravek na meni so povečane joške, ker sem bila ploh, kot 'dila', in sem se z njimi osrečila, to pa je vse. Jaz sem pač vsak trenutek pripravljena, da grem lahko na modno pisto, ker skrbim zase – in to maksimalno!«

Priporočamo