Sonja Plešnar: "Ukradel mi je srce, me zlomil in potepal, tako mojo dušo kot mojo voljo do življenja"

Sonja Plešnar (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
23. 9. 2021

Tekmovalka šova Ljubezen po domače se je s svojimi ganljivimi zapisi, v katerih razkriva delčke svojega težkega življenja, dotaknila srca več kot polovice Slovencev. 

Sonja Plešnar se  v šovu Ljubezen po domače poteguje za srce  41-letnega Mitje Rusa. Na družbenih omrežjih pa je očitno deležna grdih komentarjev na račun svojega videza, na katere se je odzvala prek Facebooka. 

"Vem zakaj me ljudje obtožujejo da sem plastična. Če se od daleč pogledam... Ja res je.
Na teh slikah in mogoče nekaterih trenutkih snemanja delujem plastično in ne resnično," je zapisala Sonja. Dodala je, da nihče ne pomisli, da vsi ljudje, ki se pojavljajo v javnosti, morda imajo dušo in so krvavi pod kožo.

"Moj videz imam dva konkretna in jasna odgovora. Kot prvo. Nisem plastična, edino kar je plastično na meni so moji podaljški in umetni nohti, ki so slabe kvalitete. Moji lasje na trenutku izgledajo kot omelo in posledično delujem kot strašilo za ptice, še posebno, ker sem včasih zelo vitka in malo kot vesoljček.

Ta videz mi je 12 let bila krinka in zid med mano in zunanjim svetom. Zaradi mojega videza sem vedno štrlela ven iz okolice. Nihče ni želel biti v moji družbi.
S tem sem ohranjala svojo žalost in samoto, da sem predelala moj zelo boleči zakon in še bolj bolečo ločitev. Ja, res je Richard mi je ukradel srce , me zlomil in poteptal tako mojo dušo in vso mojo voljo do življenja. Ta videz je dolga leta skrival mojo ranljivost," poudarja Sonja.

Dodala je, da ji je šov Ljubezen po domače odprl oči in dal veter v krila. Zdaj, tako pravi, nima več plastike na glavi in deluje bolj realno. "Kljub temu, sem vam hvaležna, saj ste mi pomagali. da se pogledam vase in začnem živeti novo življenje. Življenje belega laboda. Grda račka pa je samo še boleča slika moje žalostne preteklosti."

Na koncu je še zapisala, da jo preteklost še vedno boli in da je to žal resnica. "To je moj odgovor na vaše plastične možgane in misli. Hvaležna sem da ste mi odprli oči," je poudarila ob koncu iskrenega zapisa.

Priporočamo