Soprog jo je takole "prizemljil": Hajdi Korošec svoje želje ni skrivala, a njen Urban dobro ve, kakšna je realnost

Soprog jo je takole "prizemljil": Hajdi Korošec svoje želje ni skrivala, a njen Urban dobro ve, kakšna je realnost (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
8. 6. 2022

V zadnjem času se uspešna podjetnica pogosto mudi v Ljubljani, za to pa ima prav poseben razlog.

Hajdi Korošec Jazbinšek v zadnjem času ima veliko razlogov za veselje. Uresničila je namreč svojo željo in v slovenski prestolnici odpira trgovino!

Alenka Košir pokazala košček svojega doma, poglejte si, na kaj je nadvse ponosna

"Še en lep dan v centru Ljubljane. Danes smo naredili tiho otvoritev naše @hajdi.si si butične trgovinice, saj želimo biti do 15.6., ko bomo naredili uradno otvoritev res pripravljeni. Zelo smo hvaležni za vse stranke in prijatelje, ki ste nas danes obiskali in nam podali feedback, kaj lahko naredimo, da bomo še boljši.
@urbeejay mislim, da bom začela gledali stanovanja v Ljubljani, ker me je čisto prevzel ta mestni vibe," je zapisala ob prizoru, ki je nastal v njeni trgovini.

Očitno si je res zaželela živeti v prestolnici, a njen Urban jo je kaj kmalu "prizemljil" s svojim neposrednim odgovorom. Njeno željo je namreč komentiral z besedami, da si lahko glede na cene nepremičnin privoščijo zgolj kakšno garažo - pa še to v okolici Ljubljane. No, hudomušna Hajdi se ni kar tako predala, temveč mu je odgovorila. "V dobrem in slabem sva rekla."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)