Šov Fittest Family odmeva pri nas in pri južnih sosedih: Slovenka leta, ki je navdušila tudi Hrvate

Družina Podobnik s trenerjema, akrobatoma Filipom Kržišnikom in Blažem Slaničem. (foto: Planet Tv) Planet Tv
23. 6. 2019

V šovu Fittest Family so slovenske družine dokazovale, da smo Slovenci resnično fit. Čeprav je v šovu sodelovalo 11 hrvaških družin in le tri slovenske, so se namreč vse tri uvrstile med najboljših šest.

Opazna je tudi družina Podobnik, pa ne le zaradi 14-letne Tie, ki je v visenju z droga postavila absolutni rekord šova v katerikoli državi, ampak zaradi njene mame Andreje. Ultramaratonka je zmagovalka tekme okoli Mount Everesta, imenovane Everest Trail Race, leta 2017 je bila tudi Slovenka leta. “Že od malih nog sem športno aktivna, v osnovni šoli sem trenirala biatlon, nato kolesarstvo, skupinske vadbe. Po rojstvu sina Nala pa sem se zaradi pomanjkanja časa usmerila predvsem v tek, kjer lahko v kratkem času narediš največ. Sicer najbolj obožujem ultramaratone, kjer odklopim ves zunanji svet in težave ter se posvetim samo dihanju in premikanju ter užitku biti sama s sabo,” je povedala vedno pozitivna športnica iz Starega trga pri Ložu.

V Fittest Family je s svojo športno vzdržljivostjo navdušila celotna družina, o njej so se razpisali tudi hrvaški mediji. “Zelo sem vesela, da sva oba z možem zgled svojim otrokom, ki sta prav tako oba velika športna navdušenca ter aktivna na številnih področjih. Zgled pomeni več kot besede,” je še povedala Andreja, ki ima kljub številnim športnim uspehom še eno neuresničeno željo, in sicer si želi osvojiti Mount Everest. 

Družina Podobnik si vselej postavi cilj, vendar ni pomembna zmaga, ampak to, da prideš do cilja. Iz vsakega neuspeha se nekaj naučijo. Tudi sicer pod pritiskom delujejo dobro, saj so zelo vztrajni in vzdržljivi, včasih pa tudi rahlo konfliktni.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri