Šov Gospodinje pojejo dobil zmagovalko

Vir: Govori.se
21. 6. 2012

To je postala simpatična hrastničanka Agnes Kumlanc.

Že od prvih avdicij je zaradi izjemnega pevskega talenta veljala za eno izmed favoritk. Zato je vse toliko bolj presenetilo, ko je le za nekaj glasov zgrešila polfinale. Gledalci Golica tv pa so napako popravili, ko so ji, prav tako s svojimi glasovi, namenili "zlato vstopnico" za finale šova.

Agnes je tako s prepričljivim nastopom izkoristila priložnost, osvojila vse in postala prva zmagovalka najbolj gospodinjskega šova. Domov pa je odšla tudi z bogatimi nagradami. V trajno last je prejela osebni avto, kuhinjo in spalnico, v kratkem pa bo posnela svojo prvo pesem in zanjo tudi videospot. "Šele naslednji dan sem dobro dojela, da sem zmagala. Vse do zadnjega nisem vedela, da bom prav jaz tista, ki ji bo ponujena "zlata vstopnica", zmage pa sploh nisem pričakovala, saj je bila konkurenca resnično velika", pravi skromna zmagovalka, ki bo imela v prihajajočih dneh veliko dela s snemanjem pesmi in medijskimi obveznostmi in tako že okuša zvezdniško življenje. 

Z njo so se ob koncu šova veselili tudi žirantje; Špela Grošelj, Mama Manka in Aleš Čadež, ter odlična voditelja šova, Robert Roškar in Rebeka Dremelj. Na Golica tv obljubljajo tudi drugo sezono šova Gospodinje pojejo. "Nanjo bo potrebno počakati do naslednje pomladi, obljubljamo pa, da bomo gledalce presenetili še s kakšno novostjo in popestritvijo tega šova in svojevrstnega pevskega tekmovanja, ki je to pomlad prav zasvojil naše gledalce. Ti so živeli in dihali s tekmovalci in že med šovom naše uredništvo zasuli s pismi. Čeprav smo prvo sezono ravnokar pripeljali h koncu, že snujemo novo sezono," napoveduje kreativna producentka šova, Nina Maurovič Blatnik.